Zī ai tī kraud Jānis Rubļevskis (koko) / 27.08.2007. 21:49 / #Filmas / 3 komentāri

Pēc pirmās sezonas sešām sērijām The It Crowd tā bija iepaticies latviešu vidējam blogerim, ka pirms otrās sezonas iznākšanas Latvijas vidējais blogeris pūta vien vaļā un ne viens vien... Pats biju redzējis pāris sērijas, bet šodien KAC pateica, ka 2.sezonas pirmā sērija gāžot no kājām un liek atstāt iekšas tur pat čipsu pakā, ja nepaspēj uzdzert aliņu. Tāpēc ievilku visu pirmo sezonu un otrās sezonas pirmo sēriju...

Noskatījos vienā piegājienā pa pāris stundām un man ir, ko teikt! Es vienkārši apbrīnoju šo pasākumu, kas, kā vēsta leģendas, tiekot filmēts dzīvās audiences priekšā, līdz ar to smiekli varētu pat būt īsti. Taču tas nav galvenais - otrajā sezonā, cik izskatās, joki vairs neaprobežojas tikai ar IT jomu un tiek stipri globalizēti, kas arī lika ļoti par visu sapriecāties... Iesaku noskatīties pat tiem, kas neko no datoriem nejēdz (tiesa gan, jāzin daudz maz eng valoda)

P.S. Transformeri bija vienkārši ideāli, taču piekrītu KACam, ka šo filmu jāskatās tikai un vienīgi uz lielā ekrāna ar ļoti labu skaņas sistēmu.

Beigās: 8 kokoi It Crowdam par sižetu un pamanītajiem IT darbiniekiem un 9 kokoi Transformeriem pamatā jau par specefektiem.


Komentāri:

@ 28.08.2007. 10:35

Es šo seriālu ielūkoju jau pirms gada un dzīvē apstiprinājās daudzas tajā apspriestās tēmas ;)

KAC @ 28.08.2007. 06:20

tas ir the best :)

Uldmans @ 28.08.2007. 04:24

Es vakar arī nolēmu apskatīties, kas tas tāds The It Crowd ir, novilku pirmo otrās sezonas sēriju, kas man ļoti patika :) Būs jāievelk pirmās sezonas sērijas.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.