Vīriešu manifests Jānis Rubļevskis (koko) / 09.02.2007. 09:14 / #Spams / 4 komentāri

Draudzene, līgava, māte, sieva, māsa un citas sievietes!

Ja tu kaut ko gribi, tad pilnīgi pietiekami, ja tu to pasaki. Atceries likumu - MĒS ESAM VIENKĀRŠI! Mēs nesaprotam smalkus mājienus. Saki skaidri, ko tu vēlies!

Ja tu uzdod jautājumu, uz kuru negaidi atbildi, nebrīnies, ja dabū atbildi, kuru tu nevēlējies dzirdēt.

Mēs esam VIENKĀRŠI! Ja es tev lūdzu iedot man maizi, tad es ar to nedomāju neko citu. Tas nav pārmetums, ka maizes nav uz galda. Mēs nemaskējam jautājumus. Mēs TIEŠĀM esam vienkārši.

Ja es tev prasu: "Kas noticis?" un tu atbildi: "Nekas!", tad es ticu tavai atbildei un uzvedīšos tā, it kā viss būtu pilnīgā kārtībā.

Mēs ESAM vienkārši. Nav nekādas jēgas prasīt man, par ko es domāju. 96,5 % sava laika vīrieši domā par seksu. Nē, mēs neesam norūpējušies, vienkārši mums tas patīk vislabāk.

Neprasi man: "Vai es tev patīku?". Manis jau sen vairs te nebūtu, ja būtu citādi.

Mēs esam vienkārši. Reizēm es NEdomāju par tevi. Nekā slikta tur nav. Vienkārši pierodi pie tā. Neprasi man, par ko es domāju, savādāk tev jābūt gatavai runāt par politiku, ekonomiku, filozofiju, futbolu, iedzeršanu, automašīnāmE

Piektdien, sestdiena, svētdiena = draugi = futbols = TV = alus = sliktas manieres. Tas ir kā pilnmēness, kā paisums un bēgums. Tas ir nenovēršami.

Ja mēs kaut kur ejam, tev piestāv tieši tas apģērbs, kas tev mugurā. ZVĒRU! Tev ir pietiekami daudz apģērbu un apavu. Es atkārtoju: MĒS ESAM VIENKĀRŠI! Kāpēc tu domā, ka es varu pateikt, kurš no taviem 30 apavu pāriem piestāv šim tērpam vislabāk?

Iesūtīja kaut kas ;D


Komentāri:

cilveks @ 10.02.2007. 07:19

Shis ar interesanti :)
Kada viriesa stasts par to kaa atskiras viriesu un sieviesu izpratne par seksu
"pagaajusho nedeelju,kaadu vakaru liekoties ar sievu guleet,meeginaaju vinai tuvoties,bet pec paris neveiksmigiem megjinajumiem izdzirdeeju:
-zini,man kkaa negribas. vnk kadu bridi paturi mani savos apskaavienos.
-ko?!
tad vinja pateica pasu briesmigako frazi kadu virietis var izdzirdeet no savas miiljotaas sievas:
-nu tiesaam milais.man liekas,ka tu vnk nespej izprast manas sieviskigaas emocionalaas vajadzibas.
es nodomaju "kas gan vinai leecies?"vaardu sakot,tovakar mums nekas nesanaca un mes vienkarsi aizmigaam.nakamaja diena mes devamies iepirkties uz kadu labi pazistamu lieveikalu.mes staigajaam pa dazadaam nodalaam,vina uzlaikoja 3 nejedzigi dargus vakarterpus,bet nevareja izskirties kurs vinai vislabaak piestav.es ieteicu lai vinja njem visus 3
peec tam vina devas meklet kurpes,kas piestavetu siem vakarterpiem,un es vinai piedavaju panemt pa vienam kurpju paarim pie katra teerpa.pa celam uz kasi mums gadijaas juvelierizstradajumu nodala,tur vina izvelejas sev pariti auskaru ar briljantiem.
zinaat,es vinu sen nebiju redzejis tik uzbudinatu.acimredzot vina bija nolemusi,ka esmu nojudzies-pajautaja ka butu ar tenisa aproci (lieliski zinu ka vina savu muzu nav turejusi rokas tenisa raketi).bet es ari tam piekritu.vina vai spiedza no sajusmas,vinas gandarijums bija gluzi vai fiziski seksuals.jums bija jaredz kaa staroja vinas seja,kad vina izdvesa:
-nu milais,man skiet ka tas ir viss.varam doties uz kasi.
es vinai uzspeleta miera atbildeju:
-nee miiljaa,man kkaa negribas.
vai zinaat ko noziimee izteiciens"pilniga negiimii"? Neizpratne, saruugtinaajums, sasutums,naids vienlaikus uzplaiksnija manas milotas seja.
-nu tiesam milaa. es vnk gribu lai tu to visu kaadu briidi patureetu savos apskaavienos,un viss.
un kad vina jau bija gatava mesties man virsu un saplosit mani smalkos gabalinos,es piebildu:
-manliekas,tu vienkarsi nespej izprast manas viriesa finashu iespejas

Shadowbird @ 09.02.2007. 22:01

Ehh, vecs kā pasaule. Un ļoti ož pēc tulkojuma ("96,5 % sava laika vīrieši domā par seksu. Nē, mēs neesam norūpējušies, vienkārši mums tas patīk vislabāk."). Kāda jēga malt nezcikreižu, tāpat vīrietis laikam nekad tā dabiski neiebrauks tajā, ka sievietēm patīk sūdzēties par problēmām, kam nav risinājuma (vai arī nav pašas problēmas), gribas, lai atgādina, ka ir smuka, utt. Un ka sievietes nekad tā dabiski neiebrauks tajā, ka vīrietis nevar dabiski iebraukt iepriekšminētajā. Jāmācās sadzīvot, jāmācās vienam otru, un ar devu iecietības un pacietības viss būs OK.

simbel @ 09.02.2007. 18:56

Turpmāk zināšu, kā piespiest vīrieti parunāt par filosofiju :D

KAC @ 09.02.2007. 14:50

ja nemaldos, tad tas bija delfu sievieshu forumaa :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.