Vienu šīzīgo uz nakti Jānis Rubļevskis (koko) / 14.10.2007. 21:34 / #Spams / 9 komentāri

Nonācu pie secinājuma, ka pēdējā laikā neesmu savā čaulā - vai nu attaisnojos ar to, ka pārāk piesātināta diena vai arī vispār neko īpaši šīzīgu jau nedēļu nedaru. Nu ok, kaut ko izdarīju, bet tas bija pirmdien un sen jau aizmirsts.

Kaut kas šīzīgs ir tajā, ka Sindromza pēdējie divi raksti (te un te) nav vairs nemaz tik šīzīgi, bet ir visai analītiski. Ja nezinātu, kur jamā strādā, tad domātu, ka aiz neko darīt interesējas par situāciju valstī (var jau gadīties, ka viņa vairs tur nestrādā, bet nu kuru tas interesē?).

Saskatu kaut ko šīzīgu arī tajā, ka pēdējā laikā man vairāk patīk kodēt c++ nevis php, bet sanāk labāk vienalga PHP, jo tā ir tāda sacerējumu valoda, bet vienalga vienalga (saproti kā gribi).

Esmu noguris un gribu atpūsties, bet reāli atļauties tādu vaļību nevaru, tāpēc tagad bez ļoti laba iemesla nedzeru, bet vienalga nepalīdz, bet vienalga, kā teiktu Andis: "Saņemies!". Kā teiktu daudzi, lai malka līstu krāsnī, to jāsaskalda. Skaldi un valdi! (Pār sevi, I mean). Īsāk sakot, jāmāk atpūsties strādājot. Pagaidām izdodas tāpēc, ka ir daudz un dažādu darbu, bet darba veida maiņa ir labākā atpūta (© Jānis).

Dev-C++ kopā ar Devex varētu būt laba izstrādes vide Windows lietotājiem, ja viņi nepaliktu perversi un nepieliktu klāt wxDev-C++, kas visu izstrādes vidi pārtaisa par fakin Mikro Zaptei līdzīgu vizuālu izstrādes vidi. Pat teikums šīzīgs, kur nu vēl domas par to ;)

Roks nu galīgi nepalīdz koderim strādāt. Var pakārties funkcijas domāšanas laikā, ja skan tāda mūzika. Gandrīz sadauzīju kasti (to, no kuras nāk ārā skaņa), bet tad attapos, ka pats esmu DJ šajā hauzītē, tāpēc vienkārši pamainīju pleilisti.

Konstrukcija $kaka = "bum ".$bum."bem."$bim; (PHP kods) var cilvēku novest pie pašnāvības, ja kodēts ir vairākas stundas un galva vairs nevāra. Pateikšu priekšā, ka pēdējo punktu un pēdiņas jāmaina vietām. Mūsdienās apķeros diezgan ātri un atkļūdoju pa kādām 2 minūtēm. Atceros laikus, kad tādu sviestu reizi 2 stundas meklēju. Toreiz spriedzi noņēma pāris ali pēc darba.

Man uz monitora ir divi zili kiņķēziņi. Nezi kad laimīgais īpašnieks ieradīsies tiem pakaļ? (ZIP, tas bija tev, bet, tā kā ZIP lasa tikai sākumu un saprot, ka ir šīzīgs raksts, tad šito jams nepamanīs.)

Pagājšnedēļ redzēju citplanētiešus. Tikai viņi man padzēsa atmiņu. Žēl ;( Es labprāt būtu sadarbojies arī turpmāk. Tagad nu vairs nekā.

Jo ātrāk beigsies lietavas, jo ātrāk dabūšu normāli braukt ar velo uz darbu. Ak jā, savas šīzīgās negribēšanas dēļ neesmu paziņojis, ka nu jau pirms kādiem diviem vai vairāk mēnešiem esmu iepircis jaunu velosipēdu. Atslēgu pat nevedāju līdzi, jo spēkratu neatstāju vietās, kur būtu jāslēdz. Tāds nu nedaudz paranoisks esmu palicis.

Ububu pašlaik jāj uz govs, bet man nav spara to nobildēt. Varbūt kādreiz?

Dzīvoklis ir pretīgi kārtīgs. Pat gulta saklāta - tas ne par ko labu neliecina!

Šodien noklausījos vienu albūmu, kam Genre (laikam tas ir domāts stils) bija definēts kā Pop. Un tad vēl cilvēki nesaprot, kāpēc pokemoniem ir tik daudz suicidālas domas (ja to suikautkas uzrakstīju nepareizi, tad man vienalga ir vienalga).

Nav labi, ja ēdamais ir iepirkts divām dienām, tad vienīgais svaigais gaiss, ko ieelpo, ir aizejot uz tualeti. Ticiet man, nemaz tik svaigs jams nava.

Un nobeigumam - neticu, ka tu izlasīji visu... Noskipoji vismaz kādas 3 atkāpes, vai ne? Es vismaz tā būtu izdarījis ;)

Papildināts: visu rakstīšanas gaitu gribēju beigās uzrakstīt: TEV VISU NAV JĀSAPROT, jo arī pats es visu nesaprotu. Tā tākā varētu būt arī atbilde uz Simbel komentāru.


Komentāri:

sindromz @ 24.10.2007. 03:50

tā nu tas ir - rudens pragmātisms

M @ 15.10.2007. 09:43

1)jū ār veisted, mēn
2)par zipu labs (būs viņam jāpastāsta)
3)nepiekrītu bubuteiktajam, ka MS VC ir laba vide (bezmaksas ir tikai kompilātors nevis izstrādes vide (IDE)(vismaz nesen tā bija) tāpēc tā nav laba VIDE) un man nepatīk MS programmrades rīku ātrdarbība (tās trūkums) un lieku fīču pārbagātība

koko @ 15.10.2007. 03:55

Nekāds sakars... Komentārā teicu, ka GTK# mācīšos :) Līdz ar to GTK# varētu būt sakars (sekss?) ar C#;
sn, esmu vecmodīgs :D

bubu @ 15.10.2007. 03:33

A kāds sakaras C# ar Dev-C++?

sn @ 15.10.2007. 02:52

$kaka = "bum ".$bum."bem."$bim;

omg lieto kādu editoru, tad jams pats hailaitos vietu, kur starp pēdiņām un mainīgo nav punkta un līdz ar to php neizpildīsies ;)

artisare @ 14.10.2007. 19:26

Visu izlasīju.
Aizmirsi ielikt mūsu Pascal kodu ar advancēto Hello World :P

koko @ 14.10.2007. 19:15

Bubu, es mācīšos GTK# :) Kaut arī C# īpaši neesmu lietojis, taču izskatās, ka tie ir līdzīgi un GTK šarps vismaz strādā ar GTK :)
Un, es tak sviestu šodien rakstu - var gadīties, ka par informācijas patiesumu nemaz neesmu pārliecinājies ilgos un nemitīgos eksperimentos :D

simbel @ 14.10.2007. 19:11

Izlasīju visu, tikai ne visu sapratu :)

bubu @ 14.10.2007. 19:09

Traks neesi!? Sakot, ka Dev-C++ ir laba izstrādes vide? Tas tak ir pilns gļuku un nepilnību. Kā arī netiek uzturēts jau cik? 2 gadus?

Daaaudz labāka ir Code::Blocks vide. Kas tie developēta un attīstīta vēl šobaltdien.

Un vēl daaaaudz labāka vide (vislabākā un ērtākā) ir Microsoft Visual C++, kura Express Edition ir pieejami bez maksas.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.