Vai Rhythmbox ir izaudzis un pāraudzis pat Amarok? Jānis Rubļevskis (koko) / 08.07.2009. 12:15 / #Datori / 3 komentāri

Atceros tos foršos laikus, kad Amarok vēl bija tikai 1.4 versijā un bija Dievs starp mūzikas pleijeriem. Tajā laikā Rhythmbox bija vēl bērnu autiņos. Laiks kā ceļš ir aizvijies, tagad daudz, kas mainījies!

Pirmkārt, ar amarok 2.0 versiju amarok tika sačakarēts. Nu ir foršas fīčas, bet stabilitāte ir galīgā pakaļā (brūk nost biežāk kā gribētos) kā arī ir nogrieztas nenormāli daudz fīčas, kas patika vecajā versijā. Joprojām ceru, ka šis mūzikas atskaņotājs atgūs savus iepriekšējos augstumus un būs vienkārši superīgs.

Tajā pašā laikā Rhythmbox ir audzis, audzis un izaudzis. Stabilitātes ziņā neesmu novērojis problēmas. Viņš ir tik vienkāršs kā durvis, bet tajā pašā laikā ar tik daudz iespējām kā nekad. Pie tam, kā jau vienmēr visām open source programmām, var pielikt visdažādākos pluginus funkcionalitātes uzlabošanai un, atšķirībā no jaunā Amarok, tie, kurus pieliec, arī strādā.

Vēlu veiksmi abiem, bet pagaidām esmu nomigrējis uz Rhythmbox.


Komentāri:

Jokerz @ 27.07.2009. 07:25

Rhythmbox ir super. Ar Rhythmbox vismaz varēju sakombinēt media taustiņus uz portatīvā un viņš ir vienkāršs, bet spēcīgs. Es par Rhythmbox! :]

kart0ns @ 15.07.2009. 11:11

Es izmantoju Rhythmbox, liekas ļoti vienkārss, minimalistisks, pilda visas no manis gaidītās funkcijas un saīsnes taustiņi man liekas tiri ērti lai liktu mierā jau pabojātu pelīti. Amaroks tika mēģināts un nepatika.

#17E1E3 @ 08.07.2009. 13:37

Es sēžu uz vecās Amarok versijas un jūtos makten apmierināts:)

deb ppa.launchpad.net/bogdanb/ppa/ubunt jaunty main
deb-src ppa.launchpad.net/bogdanb/ppa/ubunt jaunty main

sudo apt-key adv --recv-keys --keyserver keyserver.ubuntu.com \
0x1d7e9dd033e89ba781e32a24b9f1c432ae74ae63


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.