Vai Mildas augšējā zvaigzne tiks pamainīta? Jānis Rubļevskis (koko) / 19.02.2010. 10:28 / #Spams / 1 komentāri

Pilnīga verbālā caureja, kas pārvēršas par spēcīgākajiem tekstiem interneta dienasgrāmatu vēsturē, ir sākusies. Ir pilnīgi vienalga vai iesniedzamies "brutālo" vārdu krājumā, diršot virsū maziem pārdrāztiem midžetiem vai arī literāri smuki pasakam to pašu daudz skaistāk. Tāda ir mūsu pašreizējā situācija interneta dārziņā. Sākās ar "vakar tusiņā pārdzēros", pārgāja uz "nevienam nevajadzīgs gadžets, bet man patīk" līdz nonāca "es esmu gudrāks par visiem un man ir piedirst". Katra no tēmām savā laikā ieņēmusi tautas atbalstu, kad visi pēkšņi pieceļas kājās, acīm spīdot applaudē ar savām taukainajām rociņām un kliedz: "šitam blogerim ir nākotne - es redzu viņu uzsēdinātu brīvības pieminekļa augšējās zvaigznes vietā."

Piedrāzt - nāks citi, šitie aizmirsīsies, bet kādu brītiņu virtuālā vafele būs līdz papēdim un kairinās maņas orgānus cauru diennakti, jo tu esi pats krutākais un pats foršākais. Un komentārs "nē tā nav - tu neko nerubī" tiek izdzēsts ar pārliecību: "mana vafele ir garāka par tavējo", jo es sēžu zvaigznes asajā galā. (Offtopiks - kāpēc zvaigzni uzsēdināja uz egles?)

Jāatzīst tas, ka, diemžēl, pienācis brīdis, kad par spēcīgiem darbiem uzskata tādus, kur vienā rakstā sabāztās informācijas daudzums līdzinās "ķišmišam ar rozīnēm" un nedod nekādu sakarīgu informāciju, tomēr vārdu izvēle lasītājam liek domāt, ka tur ir paslēpta doma, ko sabiedrība gaidījusi teju pus gadsimtu. Nav tur tādas - tā ir talantīga cilvēka verbālā caureja, no kuras vairāk kā apmierinātības sajūtu uz 5 minūtēm nevar gūt. Žēl!


Komentāri:

Hugo @ 19.02.2010. 13:42

Pilnīga verbālā caureja.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.