Tirgusdienas RSS Jānis Rubļevskis (koko) / 10.03.2008. 13:32 / #Datori / 6 komentāri

Kopš ir uzsākts ķidāt blogus, par visādiem pasākumiem cilvēki aizrāvušies daudz runāt... Protams, pamatā jau patīk kritizēt, bet tas nu būtu tā.

Kristaps raksta, ka Ceplim ir labs blogs, bet nav RSS. Nu vāks!!! Kā tas var būt? Kidā blogus, bet pašam pat nav RSSa, bet tas nekas - galvenais, ka cilvēks raksta pietiekami labi, lai pārējie mēģinātu uzrakstīt to garo linku!

Es gan izdomāju, ka pacelšu Cepli un līdz ar to arī visu Tirgusdienas blogu komūnu daudz augstākā līmenī: un tātad, kā saka:"I`m proud to present the finest, the brightest, the only one - RSS generator for TRIGUSDIENA.lv" Patiesībā viss ir ļoti vienkārši - rakstam pārlūkā http://td.nobody.lv/?r= [links uz tirgusdienas blogu].

Lūdzu, Kristap (tas, kas Ceplis).

Ja atrodat gļukus, tad pastāstiet ;)


Komentāri:

koko @ 17.03.2008. 04:26

Paldies, svēto kārtā mani nevajag, jo mēs ļoti labi no vēstures varam mācīties, ka "svētos" agri vai vēlu kāds izdomā nogalināt (pakārt, nocirst galvu, sadedzināt utt.)
Oj.Ka.. par to ldiena.lv ir tā, ka by default, pat, ja raksta ldiena, tad serveris redirekto uz tirgustdiena.lv (noteikti uzlikts kaut kāds hardlinks), līdz ar to dodos pa taisno uz sourcēm!

Oj.Ka. @ 16.03.2008. 18:36

fīča: pieliec ldiena.lv. lai uzklišķinot uz linka neatveras tirgusdiena.lv

gustavs @ 16.03.2008. 17:42

Lieliski, tagad varēsim par Cepli priecāties nebeidzot rakāties Vdienas blogos ;) Sen jau vajadzēja rss Dienas blogiem...

Oj.Ka. @ 16.03.2008. 17:22

šis tiešām ir labs! Sen jau gribējās Dienu lasīt caur Google Reader un tagad to es varu. Paldies, tevi vajag iecelt svēto kārtā!

koko @ 11.03.2008. 07:51

Nu lūdzu, lūdzu! Ir jau arī par ko - kopā ar html un xml sanāca aptuveni 170 LOK ;) Tā neko, ne? :D

Kristaps @ 11.03.2008. 07:39

oi nu paldies Tev! :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.