The Butterfly Effect 2 [2006] Jānis Rubļevskis (koko) / 20.10.2006. 22:23 / #Filmas / 5 komentāri

IMDB tikai 4,3 balles... Nu es dotu stipri vairāk...

Diemžēl neatradu, ka būtu aprakstījis pirmo The butterfly effect, bet nu, kas garām tas garām...

Otrā fice ir ļoti līdzīga. Cilvēks, balstoties uz atmiņām, spēj atgriezties pagātnē un, atšķirībā no pirmā efekta, nevis vienā vietā, bet gan dažādās, tādā veidā sačakarējot visu, ko vien var sačakarēt.

Filmas noskaņa? Nu, lai radītu noskaņu, piedāvāju izlasīt iepriekš rakstīto par darīšanu un par filmu Click, rakstus kaut kādā veidā spaludinot kopā - sanāks akurat kaut kas līdzīgs The Butterfly Effect 2 noskaņai un filmas sižetam vispār!

Vai ir vērts skatīties? Nu noteikti jānoskatās, lai zinātu, kas ir tādas patiesās dzīves vērtības... Fice nemāca to, ka darbs un karjera vai kaut kas cits nav vislielākās vērtības. Filma māca to, ka visam ir savas labās un sliktās puses... Jāmāk atrast labāko priekš sevis un priekš tiem, ko mīli. Ja tos citus mīli vairāk par sevi, tad jāspēj upurēties (patiesībā nevis jāspēj, bet tu to vienkārši darīsi).

Būtībā filmai dodu 8 kokous par aktierspēli, 8 par sižetu, 9 par salikuma kvalitāti un vienu kokou nonjemu par to, ka otrā filma, pēc manām domām, nebija labāka kā pirmā. И того 8 kokoi! Domāju, ka pietiekami augstu esmu novērtējis!


Komentāri:

Tomy @ 21.10.2006. 06:30

Pāris dienas atpakaļ redzēju, man tā nepārāk. Pirmā bija labāka, vismaz bija ineresantāk skatīties. Šitajā daļā patika pašas beigas, tur kur viš ar to mašīn nometās no klints, dikti heroiski :D

simbel @ 21.10.2006. 05:48

Hm, paldies par review, būs noteikti jānoskatās!

Mr.SergE @ 21.10.2006. 05:22

Noskatījos - pilnīgi weeee. Es nebūtu i tās 4,3 balles devis. Sižets pilnīgi paredzams, aktieru spēle - vāja.

Gastonz @ 21.10.2006. 03:45

man jau ar dikti patika,nebiju vilies,ka skatijos.. bet ir ta,ka kops skatos serialus,liela dala filmu saak likties nebaudaamas.. shii un Click ir iznemumi un peedeejaa laika labaakaas filmas kuras esmu redzejis..

Uldens @ 20.10.2006. 19:58

Nez, man pirmā likās interesantāka, bet otrai nu nebija jau nekādas vainas!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.