Tekstu salīdzināšana... Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 2 komentāri

Nu ļoti bieži index ir teicis, ka mūsu cienījamajam RTU dekānam J.Grundspeņķim ir kaut kāda speciāli veidota programmiņa, kas salīdzina vai datubāzē ir kāds fails ar līdzīgu saturu un tādā veidā nosaka plaģiātisma iespējamību... Nu ūberkūls pasākums...

Tātad šodien kā gadījās kā ne, iegāju es būt.lv lapiņā un pamanīju smuku rakstiņu par winmergi... Redz tā ir neliela programmiņa, kas meklē līdzības un atšķirības dokumentos... Proga nav smaga un domāta win sistēmām... Nav tā proga tik ūberkūla kā mūsu dekānam, kas parāda vai nav līdzības pēc konkrētām frāzēm ar datu bāzi, bet nu var paskatīties vai gadījumā tas dokuments, kuru tu plaģiē nav stipri līdzīgs tam, kuru tu nodod :)


Komentāri:

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu tak progza domāta tam, lai ne reizi arī nepateiktu :)) Tātad - čeko pirms nodod, nevis otrādāk :)) Dzirdēju, ka šogad Gruņa reāli skatoties 3.kursniekus... JustSpeedam jāpaprasa!!!

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Nu es pagaidām iztieku bez tādas progas, jo ne reizi vēl man nav pateikt: "Tavs darbs ir plaģiāts!" :))


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.