Tējošanas atskaņas Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 8 komentāri

Tātad tējošana kaut cik veiksmīgi/neveiksmīgi ir noritējusi... Nu par neveiksmīgu saukt to nevar, bet nu lēnītēm pastāstīs par visu un pēc kārtas.

Tātad, ejot uz I&R, patēloju no sākuma sievieti un paķemmēju veikalus... Beidzot esmu iepircis futbola kurpes (Nike bucas), kāju aizsargus (Umbro) un futbola zeķes (parastas getras)... Nu un gāju pēc tā visa uz I&R, tiesa gan pa ceļam no Titas savācot ZIP māsas kameru, ko ZIP bija aizdevis dažādu iemeslu dēļ, kurus jūs iespējams varēsiet izlasīt kaut kad arī te, bet nu ceļš noritēja vienos zvanos...

No sākuma piezvanīju RuncZim un uzzināju, ka šis lēnītēm jau dodas I&R virzienā (viss pa kedu). Uzzvanīju arī Titai, lai nāk arī, jo šamā man aizmirsa iedot bateriju kamerai (ar pa kedu). Tad nu zvanīju FalCoN, kas man atbildēja, ka noteikti kavēsies, bet tēju nedzers, jo jau esot 4 ali ribās (nu pirmais bezrakstura radījums). Saulīte jau arī pieteicās, bet vispār neieradās, nu bet es tak nepateicu, ka uzreiz pēc zvana FalCoNam, man piezvanīja Pelīte, kura ta pateica, ka ieradīsies pēc 30 min (pa kedu), nu un tad man piezvanīja arī Snadis, kas teicās atvilkšot vēl 3 ļautiņus un tomēr dzeršot alu, kā jau iepriekš solījis...

Iegāju iekš I&R tāds pamitrs, bet nu ir ok. Priekša NaktsPutns, kurš bija pieteicies uz tējošanu, un connected, kurš nebija pieteicies. Abiem jau pa 4L alus ribās (nav pa kedu - kārtējie bazrakstura radījumi). Nu ok - vismaz vienu tēju NP izdzēra.

Pēc dažiem mirkļiem ieradās Bosīte, kura, kad NP pateica, ka es esmu koko, atbildēja: "A man tas neko neizsaka!". Nu pati vainīga, jo vairāk arī neizteiks, bet par to nākamajā ziņā.

Ieradās RuncZ, kas pēc norunas visu vakaru tā vien arī dzēra bezalko dzērienus (pa kedu). Tad ieradās Pele, kas arī norunāto pildīja (vismaz līdz tam brīdim, kad es tur biju).

Ieradās snadis, MazaaEmiilija un vēl viens pārītis, kas nečatojoties, jo nets neesot ievilkts. Man par lielu brīnumu, viņi solidarizējās un izdzēra katrs pa tējai, ko vēlāk aizstāja ar alu (jūtu cieņu no snada puses, jo viņš tak tomēr to tēju izdzēra :).

Tad ieradās arī Supra (neievēroju, no kā šamā pārtika), ieradās `EX`[bebrs], kas dzēra alu (piedodams, jo nebija pieteicies), ieradās Sintija, kas alu vienkārši nevar dzert daudziem zināmu iemeslu dēļ... Piezvanīja Edijs, kas teicās nākam - tātad pulkstens jau rādīja 21:ar kapeikām.

Aizgāju satikt Titu, kas nezināja I&R atrašanās vietu, un sazvanīju ZIP, kas solījās ierasties patējot. Kad atnācu - Edijs dzēra tēju un visu vakaru to vien taisījās darīt - tas priecē, jo šamais bija solījies dzert alu, bet nu visa cieņa. Halogēns ar jau bija uz vietas, un man šķiet, ka dzēra alko... Nu bet pac vainīgs. Ieradās arī ZIP, kas savāca kameru un aizlīda projām, jo šamam bija jāpalīdz vienam dzekam nokļut ar mašīnu mājās, jo tam bija noplīsušas bremzes.

Draņķis arī ieradās, tikai šmam pat galvā nebija iešāvies dzert kaut ko negrādīgu :)

Pēc neilga brīža ieradās Velnīte un Gvidemons, kuri tad dzēra arī alu... Pašās beigās pievienojās arī marķīzs.

Paspēlējām biljardu un es klibo RuncZ un Titu aizprāvīju ar tramvaju uz mājām (viņi blakus dzīvo) un pac notinos uz kojām...

Rezumē: Kamēr es tur biju, alkoholu nelietoju es, RuncZ, Pelīte, Edijs, Sintija, Supra (vismaz man tā liekas), marķīzs (jo nebija paspējis neko nopirkt). Lielais tējotājs FaLcoN vispār neieradās, bet nu solīja uztaisīt gribētājiem afterpārtiju, jo šams esot mājās ar 5 cilvēkiem un dzerot. Sorry, kurus nepieminēju, bet nu 1,5 dienas ilgi organizētais pasākums man liekas bija tīri labi apmeklēts...


Komentāri:

snadis @ 11.10.2004. 15:40

Tā sasodītā tēja galīgi nedod galvē :((
Varētu jau tējo, bet tad vajag iet uz kādu no tējotavām, jo paciņu tēju dzert ir biki anāli.

MazaEmilija@inbox.lv @ 11.10.2004. 15:40

nūūū tēja ir un paliek tēja....:) lielākais priex bija visus satikt :)

skukjeens @ 11.10.2004. 15:40

ņus tējošanas pasākums tiešām bij izdevies godam :)
man jau dikti patika...
tikai nez kāpēc šorīt nedaudz galva dulla, bet tas laikam no tā, ka nedaudz par daudz gulēts =)
bet nu šādu pasākumu ir vērts atkārtot.

brugjis @ 11.10.2004. 15:40

Bija jau arī :))

FaLcoN @ 11.10.2004. 15:40

dikten daudz jūsu bija.

brugjis @ 11.10.2004. 15:40

aizmirsu piebilst, ka es nodarbojos vakar arī ar izvirtībām - jaucu kopā visu ko var... Un tā man viens kokteilītis sastāvēja: 1/4 ābolu sulas, 1/4 ananāsu sulas, 1/4 persiku sulas un 1/4 Gingirella... Jāsaka gan, ak garšoja kaut kā pa visdu starp aprokozu un ananāsu sulu, bet daudz maigāks :)) Bet nu - nav pac labākais salikums :)) Kaut gan galva man šodien nesāp :)))))))))))))

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu par Supru īstenībā nezinu, bet nu šamo šodien satiku no rīta (strādājam ļoti tuvu), tad nu viņa 5:00 aprmēram vija aizstiepusies gulēt un 7:00 cēlās... Nu neizskatījās, ka šai fūga - tikai tāda miegaina bija :)

A vakaru ta toč vajag atkārtot... tikai jāskatās - varbūt citur?

ManInBlack @ 11.10.2004. 15:40

tā jau viss pa kedu, tik vajag atkārtojumu, kurā toč visi dzer tēju. nu lab, vai arī kapučīno / sulu / etc. jo sanāk, ka no visa bara tā reāli tējojām mēs ar Peļuku, tu, RuncZ, Sintija. Vai tad Supra toč neko nedzēra no alko? nez. Maybe arī tā bij. Es jau arī vēlu ierados. Jāštuko citreiz dienā, kad nestrādāju un tad lai var toč sēdēt piecas stundas un tējot. :) Bet īstenībā nav ne vainas. Patīkamas paarmaiņas, ka atnākot mājās skaidra galva. Ilgi gan tā nebija, jo aizgāju uz veikalu pēc divlitrīgā aliņa - vienkārši savadāk nestrādājas. Nu gan esmu kārtīgi pastrādājis un eju gulēt..


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.