Sviesc ar linku... Jānis Rubļevskis (koko) / 22.11.2004. 09:21 / #Datori / 5 komentāri

Iespējams, ka IE lietotājiem no 17.novembra bija nelielas neērtības - respektīvi pie nelielas lapas ielādes ēzelis vienkārši pakārās un atteicās tālāk kaut ko darīt... Šorīt uznāca man gribēšana to salabot - tātad kāda bija problēma:

Biju ielicis vienu rakstu, kuram pašā sākumā ir saite uz kaut kurieni. Nezinu vai man ir taisnība, bet es savās stulbajās smadzenēs izdomāju to, ka IE vienkārši nepatīk manā CSS definētais teksta pirmais burts, kurš nedaudz atšķiras no pārējiem...

Ja FF un Opera attēloja normāli un vienārši uz peles hover to burtu samazināja, tad mūsu mīļais MikroZaptes produkts vienkārši norāva krašu...

Nu neteikšu atkal, ka tas pārlūks iesūkā - tikai teikšu, ka ar viņu jābūt uzmanīgākiem!


Komentāri:

koko @ 22.11.2004. 15:22

Man pašam jau arī pamanījās, bet biju pārāk slinks, lai kaut ko skatītos... Bet nu tad man viens uzbrauca, ka viņam mana lapa paliekot neinteresanta, jo vien pārlūks nokarās... Es jau teicu, ka IE laiza pakaļu, bet nu neko tur jau nevar padarīt - man joprojām 35% apmeklētāju lieto IE :)) Prieks, vismaz, ka vairs IE nav pārākumā :)

LyrfeeL @ 22.11.2004. 14:28

Jā, vot, es jau taisījos teikt, ka kaut kas nav ritīgi ;D

bubu @ 22.11.2004. 09:09

Heh, downgreidoties? Njā. Kautkā nevelk likt tik vecus draiverus. Man ir GeForce 3 Ti 200.

koko @ 22.11.2004. 08:57

bubu: klausies... Nu man ir tā - Ja tev ir Nvidia karte, tad vajag 1999.gada draiverus, jo ar jaunajiem lago.. Ja ir ATI, tad varjag 2001.gada drivakus... Jaunās kartes vispār neatbalsta :)) Bet ja nopietni, tad uz FF man nekas nebremzē... uz IE gan tā tizli skrollojas... Nu tas varētu būt attēlu dēl, kas ir fonā :))

bubu @ 22.11.2004. 08:07

koko, a tu savu lapu uz FF esi vēris vispār vaļā? Tev nav tā, ak viņa nežēlīgi iebremzē skrollējot?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.