Svētdiena nav domāta tusēšanai Jānis Rubļevskis (koko) / 21.08.2006. 07:18 / #Dzīve / 6 komentāri

Vakar nedaudz pastrādāju, bet vakaru negribējās pavadīt pie datora... Sirke ierunājās par kādu fici... Piekritu, bet beigās izdomāju, ka varētu aizlaist uz Sloku paskatīties futbola virslīgas spēli Rīga : Jūrmala... Beigās uz turieni aizlaidām es, Sirke, KAC un mans bračiņš... Zaudēja :/ Nu ok - tālāk laižam uz Rīgu...

Sākumā alā paspēlējām bilīti... Vinnēja draudzība un visi laimīgi aizdevāmies tālāk... Ja izlaiž to, ka vienā labā valsts iestādē aizmirsu somu, kurā ir pase, tad tā stundiņa bija tīri mierīga un sakarīga (neuztraucās - pase drošībā un leģendas vēsta, ka šodien dabūšu atpakāļ).

Tā nu mans bračiņs aizklīda uz mājām, bet mēs devāmies svētdienas reidā... Ehh... visi klubi ciet... Beigās nonācām līdz Essential... Nu ko? Brienam iekšā? Mhm... Pirmā mana reize un tiešām tā sāpīgākā, jo strādāja tikai viena (no četrām?) zālēm, kuras mūzika bija paredzēta vairāk mūsu iebraucējbrāļiem nēģeriem... Tā kā mēs visi trīs esam tādas kā elektroniskās mūzikas cienītāji, tad drīz vien mēs sapratām, ka esam nereāli vīlušies... KAC vēl bija nedaudz saškrobojies, ka tur ne vien nav normāla alus, bet vēl par 0.33L Carlsberg viņam noplēsa 3Ls... Skarbi, es teiktu... Tā mēs diezgan vīlušies vēl pastaigājām pa Rīgu un tad ar taksīti, kuru vadīja blonda čiksa vārdā Dačuks, devāmies katrs uz savu dzīves vietu.

P.S. Viedie stāsta, ka tie, kas guļ mazāk par 6h, pasauli uztver skaidrībā, tie, kam vaidzīgas 6-8 stundas, pasauli uztver kaislībās, bet tie, kas guļ vairāk, pasauli uztver tumsībā... Tā kā šodien es pasauli uztveru skaidrībā, tad man tā neliekas nemaz tik smuka :/ Sorre, ka es jūs tā aplauzu :)


Komentāri:

koko @ 21.08.2006. 09:17

Nepaņēmu :) Muzons bija tik pretīgs, ka mēs ilgāk kā kaut kādu pus stundu - stundu nemaz tur nespējām uzturēties :)

Gastonz @ 21.08.2006. 09:07

to es neesmu piemirsis, bet nu kaut ko gan jau tur paņēmi.. kaut vai sulu, kas arī maksā pāris lati :)

koko @ 21.08.2006. 06:04

Gastonz, es tak nedzeru... tu to biji piemirsis?

Gastonz @ 21.08.2006. 05:47

Un vēl sūdzies, ka jāziedo Tavai izdzīvošanai.. a pats uz Esīti iet...

koko @ 21.08.2006. 04:35

Man jau bija doma tev zvanīt, bet man tak nav tava mob numura :/

are @ 21.08.2006. 04:25

Alus tur maksā tā dēļ ārzemniekiem, jo tie paarsvarā aliņu vien sūc. Iebrien esītī 5dienā, tad tur i publika normālāka, i zāles visas vaļā. Padod ziņu - saskriesimies ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.