Support Lab Jānis Rubļevskis (koko) / 02.05.2008. 12:54 / #Datori / 6 komentāri

Pirmais Bridžkamps noslēdzies jau kadu laiciņu atpakaļ, bet tā arī neesmu sanēmies uzrakstīt, jo visu jau ir pateikuši pārējie. Pateikšu tikai īsi - Nevalstisko organizāciju pārstāvji ir tik pat forši kā Gīki, tikai lielākā daļa mazāk jēdz no tehnoloģijām!

Jāakcentē tas, ka esmu saaģitēts arī uz Support Lab, kas nozīmē tikai to, ka kādām aptuveni 10 NVO palīdzēšu tikt galā ar viņu webu. Vēl programmēšanā piedalās arī Endijs un Maksims. Dizainerus vēl tā ļoti konkrēti neesmu iepazinis, tāpēc par viņiem neko nevaru pateikt.

Tad nu par projekta mērķi: ideja ir izveidot NVO lapas ar smuku dizainu un daudz maz normālu funkcionalitāti, lai būtu smuki, viegli, ērti un bez gīku (programmētāju) tālākas iesaistīšanas. Tā kā tas viss ir balstīts uz entuziasmu (kaut kāda minimāla atlīdzība būs, bet par šo atlīdzību diezin vai varētu mēnesi izdzīvot), tad balstīts viss būs arī uz WP, lai dažadu neveiksmju gadījumā, piemēram, es aizbraucu 3 gadus atpūsties uz Havaju salām, jebkruš programmētājs varētu cilvēkiem palīdzet. Šajā sakarā gribēju arī pieminēt, ka viena Latvijas interneta aprindās pazīstama sieviete upgreidoja savu wordpress pati, bez neviena palīdzības, un viņai viss sanāca un viss darbojās, tāpēc nav šaubu, ka arī dažādus spraudņus arī vienkārši neprogrammētājcilvēki spēs pievienot. Vēl joprojām apšaubat WordPress vienkāršību?

Ceru, ka sadarbībā veiksies un visi paliks apmierināti.


Komentāri:

lo @ 07.05.2008. 08:53

es būšu ar Igoru un varbūt vēl kādu ap 20:00. see ya later! :)

koko @ 06.05.2008. 11:11

Ja esi gatava strādāt, tad atnāc rītā un mēs parunāsim, ok? ;)

lo @ 06.05.2008. 10:28

btw, es esmu gatava strādāt ;)

lo @ 06.05.2008. 10:21

jup, lo no bridge-camp

koko @ 06.05.2008. 09:16

lo, tieši tavu kontaktu man vēl nebija (ja tu esi bridgecamp.lv/users/l ) Mums jāsarakstās :) Es esmu tev piesaistīts!

lo @ 06.05.2008. 08:08

hahahaha.
sasmējos par: Pateikšu tikai īsi - Nevalstisko organizāciju pārstāvji ir tik pat forši kā Gīki, tikai lielākā daļa mazāk jēdz no tehnoloģijām!

tad jau es pieņemu, ka šis apgalvojums strādā abos virzienos, proti: gīki ir tikpat forši kā NVO, tikai neko nejēdz no NVO :P kaut gan man liekas, ka tas ir SKAĻI teikts.

domāju, ka precīzāk būtu teikt, ka NVO ir CLUMSY ar gīku stafu un gīki ir CLUMSY ar NVO stafu. BET visideālākais ir savstarpējā kombinācija! :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.