Spiešana, šporošana jeb norakstīšana... Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 3 komentāri

Nu vo - ienācās man neliela sāpe, par kuru tad arī gribēju šeit uzrakstīt.

Tātad šodien rakstījām eksāmenu datortīklos. Semestra sākumā biju izvēlējies prioritātes - kādas lekcijas apmeklēt, un kādas neapmeklēt... Sanāca tā, ka Datortīkliem laika vienkārši neatlika... Nu bet eksāmens vienalga ir jānokārto...

Paļāvos pamatā tikai uz šporām jeb kā pasniedzēji tos mēdz dēvēt - palīgmateriāli samazinātā veidā... Tiesa gan - es nevarētu sev piedot, ja vismaz kādas 10 - 15 min nebūtu paskatījies, kas tas par zvēru ir... Tātad apgūlos vakarā gultā un sāku lasīt par RTP (Real-time Transport Protocol)... Ieinteresēja mani (nu gluži tāpat kā kad mācījos IDA (Ievads Datoru Arhitektūrā) eksāmenam)... Palasījos pāris jautājumus un viens no tiem arī izkrita man eksāmenā, taču tādi pavisam bija 11.

Nu un tā kā laika pamaz (nepilnas 3h), tad nu sākumā spiešana notika nedaudz piebremzēti, bet vēlāk palika ar vien nekaunīgāka un nekaunīgāka - acīs skatoties jau pasāku spiest no šporas visu pēc kārtas (un pārējie darīja tāpat)... Tiesa gan - neticu, ka pasniedzējs nepamanīja, taču nevienu laukā nemeta, par ko arī liels paldies viņam... Tānu afterexāmena laikā sāku domāt par šo tēmu un nu man paliek kauns. Varu protams visu novelt uz laika trūkumu un visādām citām lietām, taču tēma bija diezgan interesanta - gribēšana mācīties - diezgan neliela...

Sabiedriskais FUI visiem spiedējiem un man arī... Liela sāpe mani moka īstenībā, jo pagājušajā sesijā nevienā priekšmetā nebiju spiedis...


Komentāri:

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Es jau ar spiedu, ka dimd vien.. :) Tad jau redzēs, kecu, ka huiņa nesanāks, jo es spiedu vārds vārdā pilnīgi visu, ar izņēmumu - bija jautājumi, kuri šporās bija tikai daļēji, tā ka nācās raxtiit pa savam klāt, bet tas tiešām bija minimāli un 3 A4 lapu fona (no abām pusē, blīvā rokraxtaa)

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu es jau ar nespiedu īstenībā vārds vārdā... Vienk izlasīju to šporu un savām domām atstāstīju... Bet vienalga - tēma jau nebija grūta, pat diezgan viegli galvā gāja... A bet nu - sen nebiju špikojis :)

JustSpeed @ 11.10.2004. 15:40

Nu koko tu dod, palasot tevi, lieka sgandriiz vai sveetasi students.
Bet tas ka nospiedi vaards vaardaa nekas lasb nebuus, jo visiem kas taa nospeida, vismaz pagaajushgad lika 6 un ne vairaak.
Bet iisteniibaa ar to spieshanu ir kaa ir, kaut kaa nesanaak spiest, jo negribas kaut kaa riskeet, un sanaak sarakstiit savas domas vairaak:)) Vismaz kops iestaajos RTU man ta air ka neesu ta anopietni spiedis, pat tiiklo spagaajusgad nespiedu taa iipashi, vieniigasi eksis kur visi nekauniigi spikoja bij aMehaanika, bet tur jau uciks pats atlaava.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.