Šoferītis Jānis Rubļevskis (koko) / 16.07.2007. 10:56 / #Dzīve / 1 komentāri

Izbrauca reiz 13:05 koko no Rīgas uz Daugavpili. Brauciens vilcienā... 5 aliņi somā ;) Uj, ku taisījās pasākums būt labs, a nekā nebija. Piezvanīja fācis un pateica, ka jābūt par šoferi. Izdzēru vienu aliņu tāpat, jo slāpe uznāca, bet apziņa, ka nedēļas nogali jāpavada pie "ripas", nedaudz tomēr spieda pie zemes.

Spēle bija visai draudīga. FK Daugava spieda visu laiku. Rīdzinieki uz laukuma izskatījās pēc bērniem, kas nezina, ko darīt. Beigās kaut kā tomēr atspēlējās un spēle beidzās ar rezultātu 2:2. "Diktais" nervu sasprindzinājums. Vajadzēja relaksu.

Padzirdēju, ka Bebrenē ieradies Rūdis un aicina mani uz pirti... Nu labi, labi - neaicināja - es vienkārši piezvanīju un teicu, ka būšu. Tā kā zināju, ka nākamajā dienā ap 13:30 jābrauc ar mašīnu, tad nolēmu ļoti netusēt un daudz nedzert. Lēnītēm nomazgājos, iemācījos izdzert alus bundžu 5 sekunžu laikā. Uzzināju svarīgu informāciju, ka Lienēm un Laurām 18.datumā ir vārda dienas, tikai atšķirīgos mēnešos, uzzināju, ka... Informācijas ir pārāk daudz, lai visu atcerētos, bet tuss bija labs. Ap 5:00 no rīta gāju gulēt. Pa istabu, ceļā uz gultu, mētājās t-krekls, slapjas bikses, slapjas zeķes un slapjas apenes. Tuss bija ievirzījis mani un Rūdi dīķī ar visām drēbēm (nebija visai laba doma, zinot, ka citu bikšu nedēļas nogalei man nebija).

Lai kā es to nebūtu plānojis, bet kāds tomēr to ieplānoja, ka man jāsēžas pie "barankas" jau ap 11:00 no rīta. Labi, ka vairāk biju pīpējis H20, nekā dzēris. Varēju braukt, tikai miegs nežēlīgi nāca. Ierāvu enerģijas dzērienu un nedaudz atžirgu.

Pēcpusdienā aizšoferēju vecākus uz salidojumu, bet pats, ar Rūdi un Lauru (izrādījās, ka Laura ir grupas Sindroms soliste) devos uz Muzykys Skrituļi 2007. Ceļā uz tilta vēl satiku Ingu (tas ir viņš nevis viņa), kas svinēja savas kāzas - ar to arī apsveicu.

Pats skritulis diezgan labi izdevies, pat neskatoties uz to, ka nedzēru. Iepazinos ar Sindroms radošo personālu (bungas, basģitāra, ģitāra, soliste), kā arī aptuveni 5 vārdus pārmiju ar grupas BezPVN (lapa var arī nelādēties) [bas?]ģitāristi Aiju. Satiku pārāk daudz pazīstamu cilvēku, no kuriem uzzināju informāciju par to, ka tajā pusē sākusies precību epidēmija. Nezinu, vai tās ir baumas vai nē, bet pārāk daudzi mani klases biedri[enes] sataisījušies[ās] precēties (gaidu uzaicinājumus uz kāzām).

Aptuveni tā arī mana tusēšanas nedēļas nogale beidzās, ja neskaita vēl nākamās dienas kapu svētkus un nelielo zveju.

Darbā tagad mēģinu neaizmigt, jo šonakt atkal maz gulēts, bet nepriecājieties - izdzīvošu :D


Komentāri:

iivs @ 16.07.2007. 11:02

man patiik basgjitaaristes :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.