Situācija apkārt Jānis Rubļevskis (koko) / 02.04.2007. 06:51 / #Dzīve / 3 komentāri

Nedēļas nogalē aizlaidu uz laukiem. Sanāca nedaudz pabraukāt apkārt... Atcerējos bērnību. Mēģināšu pastāstīt jums savas izjūtas:

Kad dzīvo, audz un izaudz, ar laiku nedaudz jāatgriežas bērnībā... Tas notiek pavisam negaidot un no visnegaidītākās puses... Kā sitiens pa pieri, tev galvā ienāk doma - es to kādreiz jau esmu jutis, kādreiz bērnībā!

Tā nu es saskāros atkal ar sūdu smaržu... Pavasaris, daba mostās, ledus pazūd mūsu acīm, atklājot lielās mēslu čupas aiz daudzo kūšu (domāta kūts nevis kūsis) aizmugurējās sienas... Ievilku dziļi plaušās šo neaizmirstamo smaržu un pasmaidīju pilnā 14 zobu smaidā...

Garām pabrauca traktors un atkal ievilku pilnu plaušu, sajūtot nepilnīgi sadegušo dīzeļdegvielas smaržu, bet kas ta mums mūsdienās? pasmeļam zupu Daugavā, lejam iekš to bāk` un laižam tālāk...

Atbraucu, protams, vakar arī uz Rīgu. Šodien ķēros pie izpētes. Tā vien liekas, ka cilvēki pasākuši ecēties savā starpā. Nu esiet nedaudz mīļāki - nāk tak svētki... Ceru, ka katrs dabūja pērienu pūpolsvētdienā!
Apaļš kā pūpols, apaļš kā pūpols. Slimība ārā! Veselība iekšā!
Muti strautiņā nomazgāji? Pārējās vietiņas apskaloji?

P.S. Esmu atkal ticis darbā pie skaņas un jūtos pacilāts.


Komentāri:

Edgars @ 02.04.2007. 08:36

Latviešu tautas spēle - apdirs blakus esošo!

Gastonz @ 02.04.2007. 08:16

Es pavisam aizmirsu, ka bija Pūpolsvētdiena, kā arī tikai vakar vakarā atceros, ka bija 1. aprīlis, tā arī nevienu cauri neiznesu un mani arī neviens.. :)

Atoms @ 02.04.2007. 04:02

kam tagad viegli :) es atkal atcerējos brīvdienās, kā tas ir airēt :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.