Simtā ziņa... Jānis Rubļevskis (koko) / 08.10.2004. 13:55 / #Spams / 5 komentāri

He he... Paskatījos uz ziņas id un sapratu, ka iepriekšējā ziņa, kur nu es jūtos reāli sūdīgi, ir 100. pēc skaita... Nu tātad diezgan liels darbs jau šamējā blogā ir ieguldīts :) Žēl gan, ka man nācās nedaudz pārtaisīt mysql tabulas, tāpēc nezinu, kad man bija pirmā ziņa, bet apsolu to noskaidrot (būs jāparokās kādā ļooooti vecā bekupā)... Bet nu par to, ko nu esmu paspējis pa šo laiku padarīt?

Nu esmu paspējis nomainīt jau trīs dzinējus...

Pirmais bija tāds uz melna fona pelēkiem burtiem... Cilvēki drīzi vien piespieda man invertēt krāsas un pārtapa lapa par baltu ar melniem burtiem... To versiju es arī iesmērēju savai html valodas skolotājai kā praktisko darbu... Bet nu bija arī ļoti daudz gļuku, tāpēc tapa nākamā versija.

Otrā bija Alfa Zaļā v0.0.0.1, ja nemaldos... Te jau biju piestrādājis daudz vairāk... Mazāk gļuku bija... Piešķīlu arī dažu tagu atbalstu komentāriem... Tiesa tautai nepatika mana Zaļā bloga krāsa... Visvairāk jau tas nenāca pie sirds Snadim:

Da tur nevar neko izlasīt! Uzliec lielāku paddingu... Vispār plainteksts rullē.
Nu un šie vārdi pamudināja uz snadiskās versijas izveidi, kuru tad viņš diezgan ilgi arī lasīja, jo biju uzlicis, ka viņa IP ir pieejama tikai viņa versija... Tā paša mudināts MIB uztaisīja arī savu teksta versiju, kur tad pirmo reizi strādāja vairāk ar css... Bet nu tagad šo versiju viņš ir kaut kur nostūmis malā...

Nākamais moments - mani piespieda izveidot RSS barotavu... Jo redz tauta sāka vairāk apmeklēt un ērtības visiem vajadzīgas... Par to paldies bubu un atkal snadim...

Trešo versiju tad nu sāku veidot mācību nolūkos... Sanāca tā, ka iesāku vienu projektu, kuru tad nolēmu uztaisīt ar pilnu xhtml/css validācijas atbalstu... Iepatikās, tāpēc jaunais dzinējs arī ir veidots uz xhtml/css bāzes, taču nevalidējas, jo iepriekšējos rakstos biju kļūdas daudz salaidis, kā arī šis tas vēl labojams jaunajā! Kā arī jaunais dzinējs ir taisīts, izmantojot php klases (cik nu tās ir pareizas nezinu, bet nu lēnītēm uz priekšu es eju)... Jaunā lapa ir tādā zilganā cerību nokrāsā, bet nu tagad jau būs vieglāk dizainu mainīt, jo tikai css failiņš jāpamaina :)

Heh - ta jau redzēs, kas un kā turpināsies!


Komentāri:

koko @ 11.10.2004. 09:02

fcken ļapcjapa IE paarbaude!

koko @ 10.10.2004. 14:34

Snadis - nu esi gan :)) kā ta citādi? :))

snadis @ 09.10.2004. 05:36

Izskatās ka es esmu ļaunuma sakne...

she`ka @ 08.10.2004. 18:05

dāvāju tev 1 kg vīnogu! (bezkaulu)

enter @ 08.10.2004. 12:25

apsveicu...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.