Seksuālais tālrunis un manas nedienas Jānis Rubļevskis (koko) / 24.10.2008. 13:06 / #Spams / 5 komentāri

Vai esat kādreiz saskārušies ar Nokia telefonu? Gan jau, ka ar to ir saskārušies gandrīz visi sevi cienoši cilvēki, kas vēl nebija atklājuši sev spīdīgo to* un mazāk spīdīgo šito*. Šoreiz gan parunāsim nedaudz vairāk par Nokia lādētāju.

Jau kopš senseniem laikiem, Nokia savām ierīcēm ir izmantojusi daudz maz vienotus standartus. Tā nu sākotnēji (par aizvēsturi es nerunāšu), savos tālruņos, nu jau pārāk bieži pieminētā firma, izmantoja aptuveni šādu lādētāja tipu, kuram gals bija pietiekami vienkāršs un pietiekami resns, lai pat pusakls cilvēks ar taustes palīdzību spētu to iebāzt pareizajā caurumā.

Nākošais posms bija taupīšana uz metālu un uz izmēru kā tādu. Tāpēc izdomāja aptuveni šāda tipa lādētāju, kurš atšķiras no vecā tikai ar to, ka tam ir 3 vai pat vairāk reizes samazināts spraužamais gals. Tagad pusaklajiem pienācis grūtāks laiks, jo tik viegli trāpīt vairs nevar.

Pašās beigās cilvēki attapās un uztaisīja šāda tipa lādētāju, kas izmanto Micro USB portu, respektīvi, cilvēkiem dzīve vieglāka - paņemu vadu, piespraužu mobu pie sava datora, iegūstu gan lādēšanos, gan arī savienojumu ar kompi. Viegli, ērti smuki.

Vēstures stunda nu ir galā - pievērsīsimies seksam. Un tātad - ja ar pirmā tipa un trešā tipa adapteri nekāds sekss īpašais nesanāk, ja vien kaut kas nogļuko, tad otrā tipa adapterītis liek dikti pamīlēties ar tavu iemīļoto tālruni. Prasīsiet kāpēc? Tāpēc, ka caurums ir par mazu, lai iebāztu pinceti, taču ir pietiekami liels, lai tajā varētu sakrāties putekļi.

Nu jau kādus 2-3 mēnešus mocījos ar to, ka lādētājam un mobilajam zūd kontakts. Kā jēla ola bija jānoliek mobilais uz nevibrējošas virsmas, tad jāiesprauž vads un jālūdz Dievu, lai lādētos. Mazākā vibrācija un process nenotiek. Cēlonis vienkāršs, pilna pakaļa ar putekļiem, bet kā viņus iztīrīt? Jautrīši teiktu: "izmēģini lielākās pacietības variantu**!". Tomēr es šajā gadījumā uz to nepaļāvos.

Atrisinājums vienkāršs: paņemam smalku adatiņu, mobilo un spilgtu gaismas kūli. Dažiem būs nepieciešamas skruvjspīles, palielināmais stikls, plaķenes, āmurs un zāģis, bet man pietika, kā jau teicu, ar adatiņu, mobilo un gaismu. Nu un tad ar adatiņu, gaismas pavadījumā, bakstieties pa mazo caurumiņu un velciet tik ārā un lūdziet tik To Visaugstāko, lai nenolūztu mazais pipļaciņš, kas atrodas cauruma vidū. Man viss sanāca. Ar to arī sevi apsveicu, jo tagad atkal kādus divus gadus būs miers.

Paskaidrojumi:

* neko negribu meklēt un negribu, lai meklēšanas rezultātos parādās nekvalitatīvs resurss attiecībā pret to un šito
** Kā vēsta seno latviešu mīti un varoņteikas, tad lielākā pacietība esot iebarot aunam cukuru un sūkt tam dibenā, kamēr nāk ārā salds.


Komentāri:

tas @ 28.10.2008. 09:30

** šis bija tā vērts, lai lasītu..

simbel @ 26.10.2008. 12:32

Heh, tāpēc man patīk, ka SE visi caurumi ir aiz smuka gumijota vāciņa, nekur nekādi putekļi nesalien :)

krišs @ 25.10.2008. 11:02

Ko nu niekus, piebāž iebāž telefona lādējamo galu putekļu sūcēja (ieslēgta) trubā un viss notiek tāpat labi ;-)

koko @ 24.10.2008. 10:35

Mājas apstākļos ar metāla adatu ir ok :D

onkulis @ 24.10.2008. 10:19

nu savam fōnam es tīrīju ar saspiesto gaisu, ātri ērti un bez čakara. varbūt pamēģini?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.