Seezhu reklaamas baaraa Jānis Rubļevskis (koko) / 18.04.2007. 10:25 / #Dzīve / 4 komentāri

Seezhu reklaamas baaraa un man ir internets, JO es lietoju GPRS.

Mani iespaidi - patiikama atmosfeera, patiikama apkalposhana un uznjemshana.

Alkohols ir pienjemamaas cenaas, tachu menjucis tieshaam veel beta versijaa... Domaaju - naaks laiks, samazinaasies atstarpes starp rindaam un fonta izmeeri, bet palielinaasies piedaavaajuma klaasts... Uznjemshanas briidii man pat soliija uzcept lasi manaa gaumee, no kaa gan atteicos.

Cenas eedamajam pagaidaam nedaudz par augstu, tachu domaaju, ka tagadeejais inflaacijas liimenis jau peec paaris meeneshiem liks domaat savaadaak... Ir taa, ka 3Ls robezhaas, eedot kaut kaadu galjinju un piedevas, neiekljausies, tachu 5Ls robezhaas var iekljauties pat ar visu dzeerienu - katru dienu uz shejieni naak es atljauties nevareeshu, tachu ik pa laicinjam sevi paprieceeshu.

P.S. Atvainojiet, ka nav bilzhu.

P.S.2 iedvesmu smeelos no Onkulja un rakstiiju ar savu mobilo taalruni (taapeec translits).

P.S.3 Kac, zorre, ka nenaacu riitdien ar tevi, bet riitaa man pusdienas aizsita viena smuki lietishkja tikshanaas ;)

P.S.4 Gatavo te noteikti katram individuaali, jo jaagaida pailgs briidis - tas priecee sirdi un juutos kaa restoraanaa :)


Komentāri:

@ 18.04.2007. 12:34

Ja mcdonalda ilgi bus jagaida, ari jutisies ka restorana? ;) Ak, es.. Tas ja SKAITĀS restorāns..

0nkulis @ 18.04.2007. 08:49

man jau likās, ka virsraksts redzēts :)

koko @ 18.04.2007. 08:25

Es ik pa laikam aizeju uz AiKarambu un tur man patīk... Tāpat arī šiten man patika... Nebūtu, protams, slikta ideja arī Reklāmas bārā dienas ēdiena piedāvājumu iztaisīt... Man jau nu patīk, ka pašam ilgi nav jādomā un ir vienalga garšīgi!

Arturs @ 18.04.2007. 08:18

Internets buus jau driiz, tikko kaa atrisinaasim kas sleegs klaat. ja pamaniiji tad interjers veel visai atturiigs, bet ar laiku tas mainiisies. cenas tika veidotas taa - njeemaam videeji kaadas ir AiKarambaa utml vietaas, brutaali skaitiijaam 10-15% nost, lai leetaak, un taadas ir mums. Nav restoraana eedieni vai smalki kokteili - vieta vairaak kur paeest dienaa un dzert vakaraa :), bet virtuve straadaa liidz pat 23:00.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.