Sajūti Ziemassvētkus Jānis Rubļevskis (koko) / 21.12.2007. 19:14 / #Dzīve / 1 komentāri

Man ienāca prātā ļoti laba ideja (es tā domāju un, tā kā es tā domāju, tad Jums nav tiesību mani apstrīdēt). Sapratu, ka es laikam tīri neapzināti un nevienam nereklamējot kā arī nekur nepiesakoties, esmu simbolisks pareizo svētku cienītājs, jo pagaidām vēl neesmu izlaidis nevienu santīmu Ziemassvētku dāvanu iegādei.

Šodien pār mani nāca apgaismība - es tiešām labrpātāk saņemtu pašrocīgi taisītas mīļas dāvaniņas, nekā kaut ko pirktu (Sirke, paldies par smuko stihiju - darbā tagad priecē manas acis!). Līdz ar to aicinu pievienoties manam Draudzīgajam aicinājumam neizlaist naudu nevajadzīgām lietām, bet padarīt ar to laimīgākus tos, kam tas tiešām vajadzīgs. Tāpēc, šogad mana mamma saņems tikai puķes (puķes sievietēm ir jādāvina), tētis un brālis saņems apskāvienus, bet Strazdumuižas internātskolas bērneļi no manis jau ir saņēmuši nelielu, bet tomēr dāvaniņu - dažus latiņus labākai dzīvei. Arī jūs to varat izdarīt, jo pat 1 latiņš no katra kopā veido kaut ko lielu.

Vēl, protams, aicinu ik pa laiciņam apciemot Ziedot.lv un novērtēt savas spējas būt labiem.

P.S. Ziņa domāta visiem, bet sevišķi vēršos pie tiem blogeriem, kas Ziemassvētku gaidās ir saņēmuši kaut kādu materiālu atbalstu no ārienes. Es nelielu daļiņu no iegūtā noziedoju. Pie tam pamanīju, ka tas nemaz nesāpēja.


Komentāri:

Shadowbird @ 03.01.2008. 08:35

"puķes sievietēm ir jādāvina"
Tikai, Dieva dēļ, nekādā gadījumā ne ar podiņiem. Citādi taču sanāks, ka tu esi kaut ko dzīvu uzdāvinājis, un par to taču būs jārūpējas! :o O_O!!! Labāk pieturēties pie līķiem, kuru labais izskats beidzas jau pēc dienas vai divām, un tad var mierīgu sirdi izmest un aizmirst.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.