Rīta atklāsme par RSS Jānis Rubļevskis (koko) / 22.09.2006. 06:02 / #Dzīve / 2 komentāri

Tikko sapratu, ka RSS ir nedaudz ļauns... Kāpēc... Nu vienkārši... Tādās dienās, kad tu esi slims (tāds kā es pašlaik) gribās nedaudz piesēsties pie datora un brokastu laikā pasērfot pa plašo Internet tīmekli... Bet kas notiek? Desmit minūšu laikā visas iecienītās webvietnes ir pārbaudītas ar RSS palīdzību un vairāk nav nekāda īpašā fun līst tur iekša no browsera, jo visu jau zina...

Tā lūk... paliek ar vien grūtāk... Starp citu - jau lēnītēm nāku uz strīpas... Klepus, tiesa gan, vēl nedaudz ir, iesnas arī un no rīta kakls arī vēl pasāp, bet nejūtos tik draņķīģi kā iepriekš... Šodien būs forša diena, ka es jums saku... Tikai pareizi to jāizmanto :)


Komentāri:

Gastonz @ 22.09.2006. 08:13

A es pārlapoju max kādus 20 RSS Feedus.. Un tad jau ir kā ir.. šad tad noslinkoju un nemaz i neizlašu dažus rakstus.. :)
P.S.
Es šodien beidzot gāžu uz mājām... :)
Pirmo reizi pie stūres, nevis stāvot kājās vai guļot sabiedriskajā :D

krizdabz @ 22.09.2006. 03:06

koko, ir risinājums.. pievieno vēl pārdesmit barotnes.. un būs Tev ko darīt vēl labu laiku.. Man pretēja problēma, parakstījies esmu uz daudzām interesantām rss barotnēm, bet nevaru paspēt visus jaunumus izlasīt :/

P.S. Veseļojies! :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.