Reizēm vajag palūrēt Jānis Rubļevskis (koko) / 04.08.2005. 09:18 / #Datori / 3 komentāri

Vakar izdomāju, ka vajag pēc ilgām nedēļām nelūrētu statistiku apskatīties par apmeklētājiem manā lapā. Gāju uz stats.tunt.lv unsāku lūrēt...

Ko ta es jaunu atklāju?

1) nebiju dzirdējis par http://latnet.lv meklētāju http://www.kurmis.lv. Tagad zinu... Iespaids diezgan patīkams - nav pārbāzts ar visako, tāds parasts meklētājs ar vienkāršu pamācību, kā ari ļoti iepatikās dizains aprakstam par reklāmu.

2) pamanīju, ka manā lapā ir līsts no Polijas meklētāja onet. Nu meklētājs kā meklētājs, pārbāzts ar nevajadzīgām lietām - tā teikt - sviests, bet tagad paskatamies, ko viņš meklēja? Nu patīkami... Jāsāk analizēt, kāpēc es esmu ar savu blogu pirmajā lapā? Nu nav jau ko tur daudz meklēt - apskatamies meta name="keywords" un saprotam, ka tur tak man tas viss ir iekšā:

meta name="keywords" content="koko, līks, rokas, kods, RTU, mācības, alus, šņabis, lēti, vīni, tie, ir, mūsu, vitamīni, ezīts, ielien, aliņā, kuli, atstāj, maliņā, bots, robots, gudrs, links, sex, gejs, porno, kaka, php, xml, standart, strict, validator, RSS, ja, no, rīta, sāp, galva, tad, vakar, dzēri, no, rīta, iedzer, visa, diena, brīva, kas, citam, bedri, rok, tas, arī, izrok, ai, zb, jau, a, tev, vēl, nē"
.

Apmēram tā!


Komentāri:

index @ 09.08.2005. 10:55

gejus centies piesaistiit, lai lasa tavu lapu?:)

Gastonz @ 07.08.2005. 16:01

Es diezgan regulāri apskatu sava bloga statistiku... :)
Nu man jau ar ar līdzīgām cerībām/vēlmēm daži apmeklētāji ir ik pa laikam, bet laikam jau viļās, kad to blogu apskata... :)

Raikons @ 04.08.2005. 06:21

Nav ko teikt, tu esi populārs...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.