Recepte

Jānis Rubļevskis (koko) // 2006. gada 26. janvārī, 12:48 // #Spams // 4 komentāri 

Turpinam par alu. Tātad vakar biju Studnetu klubā, kur meņucī ir iekļauts Bauskas tumšais, taču uz vietas jamā nebija (es nedusmojos, jo meitene mani apkalpoja bez rindas ;)). Tātad - tiku es pie sava tumšā ar sekojošu recepti:

Ņemam 0.5l Bauskas gaišā alus, paprasam, lai bārmenis piepilina 50gr Rīgas Melnā balzama un vuala!
Mēģināju pirmo reizi mūžā un varu pateikt, ka ir pat garšīgs, tiesa gan ļoti stiprs padzēriens - neiesaku vairāk kā vienu-divus ņemt, ja nav trenēts organisms. Garšo pēc tāda stipra tumšā alus, bet nevis ar spirtojuma piegaršu, bet balzama piegaršu - tāds īpaši rūgtais sanāk (but I like it).

P.S. Alkohols negatīvi ietekmē cilvēka organismu, prāta spējas, roku un kāju veiklību, kā arī citas fiziskas spējas!

Komentāri

Nu ar balzaamu gan neesmu meegjinaajis, bet ar shnab gan shad un tad gadaas

Nu ar šņabi baigi sit cauri spirts, a vot ar balzamu ir garšīgi, ja ir alus cienītājs, jo rūgtums palielinās vismaz 2x.

Koko, pamēģini Piebalgas Lux alu - dzīvs (t.i. nepastarizēts!!!),tumšais alus. Ļoti garšīgs! Iesaku!!!

Taisījos vakar nopirkt, bet nenopirku :/

Paud savu subjektīvo viedokli:

Visi lauki (izņemot interneta vietni) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.