Psybient by Helix Jānis Rubļevskis (koko) / 02.10.2006. 09:08 / #Spams / 2 komentāri

Turpinam nesen aizsākto tēmu par mūzikas stiliem... Rakos, rakos un nonācu līdz Psybient... Iepatikās noteikti tāpēc, ka:

Psybient [..] is a genre of electronic music that combines elements of psychedelic trance, ambient, world music, new age and even ethereal wave.
tas ir manis iecienītāko mūzikas stilu apvienojums... Kā es par šamo uzzināju? Nācās novilkt kādus 8 albūmus, jo vienā no viņiem bija iekšā man vajadzīga dziesmiņa (konkrētajā gadījumā tās remikss)...

Un tātad - tiešām ļoti labs DJ... Viņa darbi ir izkarināti internetā un elementāri pieejami dajebkuram... Tās ir veselas albūmu kompilācijas, kam līdzi nāk cue fails ar ietvertajām dziesmām... Labi sakārtoti arī tagi...

Jāsaka, ka tā ir vairāk tāda fona mūzika ar ļoti patīkamiem elementiem... Viņā klausoties, pārējais vairs neeksistē - viegli domājas, strādājas un lidojas :)

Ja ieinteresēja, tad iesaku novilkt sākumā kādu no psybiant pēdējām versijām - tomēr pieredze padara dzīvi skaistāku :) Visā visumā - IR LABS...

Papildināts: Tikko gandrīz nokritu no kātiem (labi, ka sēdēju)... Klausījos Psybiant 10 kompilāciju un ko es dzirdu 24. minūtē? Vāks... Iemiskēts soundtrack no Max Payne - tieši tā - Max Payne pirmā daļas pats sākums, kad helītis pārlido pāri ledus apgabalam un dodas uz Acer Coorporation, ziņojot kaut ko rācijā... Ei nost - jums to nesaprast!


Komentāri:

bubu @ 02.10.2006. 15:15

Ui, kā gan var nesaprast Max Payne..! Ei tu nost, bet man tas pašam ir jādzird! Eju vilkt mp3. Paldies, par info.

parrymason @ 02.10.2006. 11:21

Pavisam citādā mūzikā gan, bet es šādus mirkļus saprotu.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.