Politika Jānis Rubļevskis (koko) / 05.10.2006. 07:24 / #Dzīve / 2 komentāri

Šodien, vai labāk jāsa, šorīt biju no kātiem... Pirmais bija tas, ka necēlos viss 7:00 kā parasti, bet deviņos, jo nu ideja tāda, ka bračam dzimene un vēl bija jāpabeidz Ubuntu Edgy upgreidošana... Gulēt aizgāju tikai 4:30... Aizbridu līdz trolim, bet sapratu, ka nav jēga tur līs iekšā un nīkt, tāpēc devos pāri tiltam kājām - tā nedaudz arī izkustējos līdz ar to.

Jautrība sākās (nu cik nu tur sākās - tik pat ātri arī beidzās), kad pamanīju, ka pa Valdemāra ielas malu ar papīru kaudzi rokā čāpo zolīdi ģērbies džekiņš, kas dala tadas sarkan balt sarkanas lapiņas ar cilvēka feisu virsū un vēlēšanu sarakstu ar pāris atzīmētiem krustiem... Nu saintriģēja mani. Šams pieskrien klāt un dod man. Saka: "Голосуй за правильных"! Ieskatos lapā, a focenē tas pats džeks, ar to pašu uzvalku un to pašu smaidu.

Tad nu sāku domāt - viņiem izsūtāmo trūkst, vai arī man būtu jānovērtē viņa enerģisms un tiekšanās pie tautas? Pats džekiņs ar diezgan normālu biogrāfiju - ekonomikas maģistrs, kaut kādas tur firmas prezidents, Patrioti.lv vadītājs un agrāk pat bijis 4 gadus Latvijas izlasē brīvajā cīņā... Tā lūk. Tuvāka informācija viņa mājas lapā... Tikai kaut kā mani viņš nepārliecināja ar savu darbību. Varbūt man cita mentalitāte?

P.S. Ar kādiem saukļiem tad viņi dodas pie tauta?

1. Par SASKAŅU starp latviešiem un krieviem savas Dzimtenes Latvijas labā.
2. Par jaunatnes tiesību un interešu AIZSARDZĪBU.
3. Par valsts ATBALSTU un tiešu bērnu un jaunatnes sporta finansēšanu no budžeta.
P.S.2 Laikam jau sanāca neapmaksātā reklāma... Brr... Varētu jau viņi noziedot man kaut ko :D


Komentāri:

koko @ 05.10.2006. 05:42

Būtībā man sanāca kaut kādas 1300 pakas... 150 uzliku no updeita, 1150 uzliku no ar rociņu un tad vēl 40 uzliku ar rociņu... Apmēram tā :) Bet nu skaists pēc velna... Tagad darbā stūķēju uz amd64 kastes - pastīsies kā sanāks!

0nkulis @ 05.10.2006. 05:35

kā tev tur sokas ar 6.10?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.