Pirmās dienas mājās... Jānis Rubļevskis (koko) / 07.11.2006. 10:04 / #Dzīve / 4 komentāri

Nu ko? Pirmās dienas ir pagājušas tīri ok. Ar darbiem nomācu nedaudz domas... Tiesa gan nemēģinu tā īpaši atpūsties. Gulēt eju diezgan pavēlu un ceļos diezgan agri, tādā veidā ar darbošanos nomācot drūmās domas un tajā pašā laikā, domājot par foršo un patikamo ;) Karoče tāds sevis spīdzināšanas paveids vien ir, bet nu lēnām izlīdzinu līdzsvaru sevī.

Pašlaik ir tāda situācija, ka esmu beidzot daudz maz iekārtojis savu istabu. Pārkārtošana palīdzēja iegūt apmēram 12 kvadrātmetrus pilnīgi brīvas telpas, kur var mierīgi darīties to, ko vien gribu – gulēt, vārtīties, mest kūleņus, pīpēt ūdenspīpi un tā tālāk un tā joprojām.

Izskatās, ka tik drīzi Rīgā parādīties nesanāks. Man piedāvāja un es pieņēmu ielūgumu uz trim dienām aizlaist uz Vāciju. Būs tāds neliels relax, pie tam man ļoti patīk braukt. Galvenais sakačāt mobā pareizo muzonu, lai var normāli izbaudīt garām skrienošās mājas, pļavas, kokus un stabus, kā arī kādu cilvēciņu vai mašīnīti! Būtībā sanāk tā, ka atcēlu viesošanos pie zobārsta 15. un 16. novembrī, līdz ar to agrākais, kad parādīšos Rīgā, 21. novembris.

Ir laba ziņa - esmu piebeidzis arī vienu haltūru. Tā, ka būs ok. Uzsākta koncepcija arī rakstu darbiem. Daudz rakstu ar roku.

Sirkes jaunkundze uzdāvināja man dienasgrāmatu. Tagad rūpīgi to aizpildu. Izskatās, ka nepietiks 3 mēnešiem, taču baigi forši ir uzrakstīt par dienā padarīto un domāto... Ir tāda sajūta, ka to visu atliec maliņā... Depresīva gan man jamā sanāks, bet gan jau izdzīvošu :)

Sniegs uzsnieg un nokūst, bet tam visam pa vidu ir tāds nežēlīgs pozitīvisms ;) Iedzeram karstu tēju, sasildam rokas un dodamies šķūrēt sniegu, vest malku un iekārtot dzīvi!

Tas tā kā apmēram būtu arī viss, ko gribēju pateikt... Dzīve vēl nestājas tur, kur tai būtu jāstājas, bet būs ok :)


Komentāri:

koko @ 09.11.2006. 05:02

Nu, kā man te pazīstams cilvēks viens saka - labākā atpūta ir darba veida maiņa!

Mfz @ 07.11.2006. 14:08

Vispār ar to darbu izdzīt līdzsvaru nav slikta doma, bet nezinu kāpēc, man pēdējā laikā nesanāk, tā pat jau 2 nedēļas gūļu aptuveni 5 stundas, protams pēc tam visu atlikušo laiku pavadu uz gultas, bet tie murgi ka nepazūd tā nepazūd...

simbel @ 07.11.2006. 13:40

Apāc, mīļi... lai nu izdodas! ;)

Gastonz @ 07.11.2006. 09:16

Turies!
Ja sāc beigties nost aiz garlaicības, nekautrējies un brauc atpakaļ uz Rīgu! :)
A ko domā Vācijā darīt? Vienkārši tāpat brauc.. ?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.