PHP.LV tuss Jānis Rubļevskis (koko) / 09.06.2006. 08:08 / #Dzīve / 0 komentāri

Pagāja diezgan spraigās diskusijās... Kur mēs sākām, var palasīties pie LaacZ. Kas tad bija atnākuši? es, Laacz, Atoms, Sigh, Roze, edgarsj un vēl viens kēks, kuru es piemirsu, KRISHA, mxz, caspx, K`` un CooLynX. Mna liekas, ka nosaucu visus. Piedodiet, ja kādam nezinu ar viņu raksturojošos webvietni vai blogu ;)

Jautrās un tehnoloģiskās runās pagāja lielākā vakara daļa... Tad nolēmām doties projām... Cik atceros, tad meitenītei atstājām diezgan normālu dzeramnaudu... Vismaz tā Laacz sarēķināja.

Pēc Sigh ieteikuma, devāmies uz veco Klondaiku paspēlēt bilīti. Tur nonācām jau stipri mazākā sastāva (es, Laacz, CooLynx, Atoms, Sigh un K``, lai gan Atoms visai ātri aiztinās)... Paspēlējām bilīti un vēl nedaudz parunājām... Neģēlis Sigh izdomāja mūs nodzirdīt un pasūtīja daudz alus (kauns atzīties, bet vismaz vienu kausu mēs atstājām pat neaiztiktu)... Neģēlis K`` spēlēja pirmo reizi bilīti (vismaz tā viņš teica) un visus lika, bet tas tāpēc, ka izmantoja savu neapreibināto stāvokli...

Beigās, pateicoties CooLynX gādīgumam, es nonācu līdz kojām sveiks un vesels viņa mašīnā...

Apmēram tāds īss atstāstiņš par notikušo... Bija foršs pasākums!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.