Pentagons izdomājis jaunu ieroci Jānis Rubļevskis (koko) / 01.10.2009. 07:03 / #Spams / 7 komentāri

Tie, kuri man ir piedraugoti oranžajā portālā zinā, ka es diezgan bieži tur uzrakstu kaut ko eksistenciāli nesvarīgu, bet tādu, kas manu sadragāto sirdi dragā vēl vairāk. Reizēm ir domas, kuras esmu gatavs izpaust ne tikai draugiem, bet arī visiem pārējiem, tāpēc turpmāk eksistenciāli globālos domu vēmienus metīšu tieši te.

Un tā man šodien sirdī iedūra kārtējā ziņa par amerikāņu prieku un laimi - viņi ir izdomājuši jaunu stroķi, kas nerada letālas sekas, bet sāpes gan! Tādas dedzinošas. Viņi pat uztaisījuši šā ieroča mazo versiju un domā, ka drīzumā to varēs pielietot policisti.

Tā vien gaidu ar nepacietību youtube klipiņus kā poliči ņirgājas par cilvēkiem, pa kluso piespiežot gaili un smīnot. Stiklainajās acīs gailēs sātaniskais prieks un vienkāršais mentiņš no laimes čurās savās tumšzilajās vai melnajās biksēs, kurām apakšā noteikti ir ar sirsniņām rotāti bokseršorti.

Ziniet, kaut kā piebesī tas kopējais negatīvisms, kas notiek pasaulē. Kāpēc Pentagons nevarētu izdomāt ieroci, kas padara cilvēku laimīgu? Ieroci, kas iznīcina ļaunumu?

Es pat zinu atbildi - sāpes radīt ir vieglāk kā tās novērst. Un kāpēc censties pārlēkt pašam pār savu snuķi, ja jau var mierīgi rāpot pa netīro grīdu?


Komentāri:

Shadowbird @ 01.10.2009. 10:46

Pats tu aizfilozofējies. Aizstāt vecos labos "batonus", gumijas lodes un asaru gāzi ar ieroci, kas rada līdzvērtīgu diskomfortu, bet nerada lauztas ribas, smadzeņu satricinājumus, iekšējas asiņošnas u.c. arī ir "kaut kā labāka darīšana". Tas, ka korumpēti un vienkārši nejauki cilvēki to izmantos neadekvāti — parādi man 10 izgudrojumus, ar ko tā nebūtu. Arī visas tās vides uzlabošanas iet roku rokā ar firmu lobēšanu un esošu produktu aizstāšanu ar sliktākiem un/vai dārgākiem "zaļuma" vārdā (ekonomiskās spuldzes, LCD monitori, utt.). Bet tas ir tas, kā cilvēce progresē.

koko @ 01.10.2009. 09:56

ShB, tu atkal aizfilozofējies :D Uztver to "laimes ieroci" vairāk hipotētiski - ar domu - nu netaisiet, lai cilvēkiem sāpētu - dariet kaut ko labāku, piemēram, izdomājiet kā uztaisīt dabai draudzīgu ražošanu utt...

Shadowbird @ 01.10.2009. 05:47

Kā tu to iedomājies — ierocis, kas dara laimīgu? Ieroča definīcija taču ir kontrole, veids, kā panākt, lai kāds cits dara vai nedara to, ko tu gribi. Vienīgais veids, kā pentagons izmantotu "laimes pistoli" (>:D) būtu līdz atkarībai pieradināt visu valsti un tad nemierniekiem vienkārši atņemt efektu, izraisot depresiju un nervu sabrukumu.

koko @ 01.10.2009. 04:58

Man patīk taisīt pārsteigumus :P

Zandis @ 01.10.2009. 04:50

Paldies, tavs apsveikums nāca tik negaidīti!

koko @ 01.10.2009. 04:40

Apsveicu, mīļā! :D
Kalendārs nav out of date - es nevienu Lāru nezinu :P

Zandis @ 01.10.2009. 04:30

Nu jā, vajag lielgabalu, kurš šauj rozes.

Bet tas tā, tava vārdadienu datubāze, šķiet, ir ārā no datuma, vismaz tvnets saka, ka vārdadienu svin Lāsma, Lāra, Zanda, ZANDIS, bet tava, ka Lāsma, Zanda, ZANDIS.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.