Pēdas Jānis Rubļevskis (koko) / 09.10.2005. 10:10 / #Dzīve / 4 komentāri

Vakar biju aizlaidis kopā ar daudziem citiem pēdiešiem uz Liepāju, palīdzēt tur savākt bardaku aiz tādiem pašiem pidariem kā mēs paši, kas met visu pa labi un pa kreisi, neaizdomājoties par to, ka tas ir nesmuki un kaitīgi dabai (tas tāda neliela atkāpe, lai nomierinātu sirdsapziņu)...

Pasākumu organizē Pēdas... Tajā linkā varat par projektu palasīt vairāk...

Tagad par pašu talkas norisi. Izbraucām no Rīgas ar autobusu un braucām kādas piecas stundas. Sagadījās tā, ka apsēdāmies vietās, kuras no vienas puses iekļauj mazas pokemonīgas meitenes un no otras puses nedaudz lielāki, bet sadzērušies pokemoniski jaunieši (jauniešiem varētu būt kādi 15-16gadi, jaunietēm - 12-14). Kā jau varat noprast, viņu ecēšanās neļāva mums palikt vienaldzīgiem, bet nu ko tur padarīsi.

Ieradāmies ar nokavējumu, bet ļoti ātrā laikā savācām pilnu konteineru ar visādu drazu (mūsu bija daudz :). Tālāk afterpartijs ar ļoti garšīgu armijas virtuvi un visādiem sportiskiem un nesportiskiem pasākumiem.

Nobeigumā dabūjām brīvbiļetes uz Pablo. Laikam jau lielākais un jaudīgākais iestādījums Liepājā... Tur es iedzēru nedaudz šņabi, un kopā ar dažiem cilvēciņiem uzdziedāju karaoki. Tad nu bija jālaižas uz Rīgu.

Izmeta mūs pie Vērmaņdārza. Kaut kā sākām runāt par Kongresu namu un meitenes ierunājās, ka jāiet lēkāt ar batutiem (apmēram 3:30 naktī). Batutu malas gan bija norasojušas, bet tas mūs neatturēja tā kārtīgi pagraizīt saltjikus virs melnās atsperotās drānas. Uh... Man jau patika :)


Komentāri:

guliver @ 11.10.2005. 12:05

jam redzeeju kaa juus tur njeemaaties pa to karostu :) prieks prieks

Raikons @ 09.10.2005. 17:40

Es tik lasu uz trolejbusiesiem reklāmas, bet tur tik Rīgā talkas, bet uz Liepāju pat speciāls autobuss brauc, fun!

koko @ 09.10.2005. 14:08

Tas gan... Būtu bijis daudz jautrāk :D

Gastonz @ 09.10.2005. 13:58

IZklausās jau labi, tik man jau liekas, ka tajā pasākumā pietrūka viena svarīga lieta - ES! :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.