Pat nezinu, kā to nosaukt ;) Jānis Rubļevskis (koko) / 16.05.2006. 07:16 / #Spams / 4 komentāri

Hmm... Skatos, ka pēdējā laikā cilvēki man apkārt sāk uzvesties netradicionāli! Kas manā uztverē ir netradicionāli? Paliek nopietnāki, sāk pārāk pieagt, sāk domāt vairāk par nākotni. Nedara vairs tā, kā es pieradis: dzīvo šodienai, gan jau rīt būs sūdīgāk!

Sāku domāt! Varbūt man vajadzētu atrast kādu meitenīti, kura būtu ar mani spējīga kopā nodzīvot vairāk kā pāris dienas/nedēļas/mēnešus varbūt pat gadus! Apprecēties? Iekrāt naudiņu... Parūpēties par pēctečiem un par to, lai viņiem dzīvē būtu kruta?

A varbūt vienkārši visiem pavasaris galvā? Nu ok - nogaidīs līdz vasaras vidum :) Varbūt šitais viss mainīsies :D


Komentāri:

koko @ 17.05.2006. 11:23

Nu, burtiski tulkojot, laikam sanāks, ka tu pārvagīnojies!

ManInBlack @ 17.05.2006. 11:18

Latviski?

koko @ 17.05.2006. 06:32

Tas saucas: "Edij, tu razpizdzelsja :)"

ManInBlack @ 17.05.2006. 06:23

Nu beidz, priekš kam tev meitenīte, kam tev ģimene un sīkie? Tikai liekas klapatas. Sievišķis tevi liks zem tupeles un neļaus tik daudz dzert un tusēt, nu i nafig.

Taču no otras puses - kad tev būs jau pāri 30 un dzīvosi vēl joprojām tāpat kā līdz šim, tu sāksi prātot, nafig tomēr laicīgāk nesāki par šo tēmu domāt. Un tā var sanākt, ka vēl gados 40 nav dzīve salikusies pa plauktiņiem. Un tad sāk raut pamatīga šķrobe, jo jūti, ka jaunības spirgtums ir jau laiciņu prom un tuvojas vecums.

Taču brīdi, kad sāc apjaust, ka tūlīt jau būs puse mūža nodzīvota, taču nav ģimenes, nav mājas, nav sīču, nav mašīnas un labi dzīves apstākļi - muļķīgākais būtu šajā brīdī ķert aiz rokas pirmo meiteni, kas pagadās, vest pie altāra, grābt kredītus kaut kāda maza dzīvoklīša iegādei, nezinot, kā to atmaksāt. Padomā, vai gribēsi būt ar to meitēnu būt arī kopā pēc 10 gadiem, vai esi gatavs audzināt sīkos, utt.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.