Paroļu maiņa Jānis Rubļevskis (koko) / 30.04.2008. 08:34 / #Datori / 3 komentāri

Pēdējās dienās ir sanākušas auzas. Kāpēc? Nozaga boot.lv datubāzi, kurā es biju reģistrējies. Drošības dēļ pamainīju paroli visos iespējamos servisos, kur man varēja būt šī konkrētā parolīte, jo tādās vietās kā forumi un nenozīmīgi sviesti, parasti lietoju vienu paroli, lai nevajag atcerēties daudzas. Naiss :)

Tas vēl nav viss - āku izmantot čivinātāju un, lai atvieglotu man spamošanas darbus, uzinstelēju Gtwitter klientu. Rakstīju parolīti nozīmīgā resursā un nepamanīju, ka patiesībā aktīvs ir Gtwitter logs. Līdz ar to smuki plaintekstā nopublicēju savu paroli plašajā internet tīklā. Lai arī tā tur parādījās labi, ja uz 10 sekundēm, varu derēt, ka BH piefiksēja :D Nepatīkami - nācās arī to paroli (izmantoju jau kādus 3 gadus un neviens nespēja uzlauzt) pamainīt...

Smieties var vai var arī nesmieties, bet esmu kā no jauna piedzimis un tagad atkal no nulles jātrenējas rakstīt iecienītās paroles, kas sastāv no lieliem burteim, maziem burtiem un cipariem!

GRR...


Komentāri:

koko @ 30.04.2008. 07:51

Hehe :D Nu es paspēju arī nomainīt, tā, ka stresam nav jēgas :D

BlackHalt @ 30.04.2008. 06:55

Nepiefiksēju gan :) Un, ja piefiksētu, tad Tu to uzzinātu pirmais.

@ 30.04.2008. 05:59

pwnd


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.