Pāris vārdos par mani šodien Jānis Rubļevskis (koko) / 17.03.2008. 14:01 / #Dzīve / 4 komentāri

Sen neko neesmu rakstījis tieši par sevi, tad vajadzēs pāris vārdos, lai jau jums, maniem vientiesīgajiem lasītājiem, kaut kāds priekštats rodas par emocionāli mazlīdzsvaroto koko.

1) Kopš esmu atgriezies no kalniem, ir tāda visai dīvaina sajūta. Ja janvārī un feburārī tiec paārdīties ar dēli pa normāliem sniegiem, tad tagad kaut kā pilnīgi trūkst un es pat zinu, kas tas ir, kas trūkst - adrenalīns. Tā vien prātā nāk mazahistiskas domas, tāpēc nolēmu vismaz strādāt vairāk, lai nepareizām domām nebūtu vietas - sanāk gandrīz labi.

2) Spēlēju aktīvi teātri un izskatās, ka tautai patīk. Iecerēto 3 "Neredzamā K" izrāžu vietā izskatās, ka būs tomēr piecas (ja nesaņemsimies uz viesizrādēm). Nākat skatīties: 28. datumā kaut kad vakarā Kaļķu 1 Mazajā zālē un, ja nemaldos, tad 4. datumā Mākslas darbinieku namā (nav ne jausmas cikos).

3) Man atkal ir skolniece, kas mācīsies AutoCAD :D Nez, cik seansus viņa izturēs, ņemot verā, ka, manuprāt, zināšanas bez alus iekšā dabūt nevar (viņas gadījumā pieļaujams arī cits alkohols, ja nesadomāsim iet smago "tējas ceļu"). Tā kā šoreiz skolniece, atšķirībā no citām reizēm, ir visai pazīstama, tad mācīšanās notiks nepiespiestā gaisotnē, taču mājasdarbus pieprasīšu neganti. Par neizpildītu vai laikā nenodotu darbu - alus (alus daudzums atkarīgs no manis noteikta reizināšanas koeficienta, kuru šobrīd (un tas ir tikai pagaidām) es vērtēju skalā no 1 līdz 10).

4) Mēģinu cīnīties ar maģistra darbu, bet jūs jau ziniet, ka manam slinkumam nav robežu. Varu šajā gadījumā salīdzināt sevi ar vienu teļu, kurš bērnībā man mājās bija tā kā jākopj. Tas mierīgi gulēja zālītē un, kad es pienesu spaini ūdens, pat nepiecēlās un dzēra ūdeni guļus - reāli komisks skats.

5) Atkal lapai ir updeits - kreisajā augšējā stūrī parādīsies saites, kuras, manuprāt, jums būtu noderīgi vai vismaz interesanti izlasīt.

6) Atvedu uz rīgu kādas 6 grāmatas, kuras nav lasītas (vecās labas "Piedzīvojumi, Ceļojumi, Fantastika" un "Stāsti par vēsturi" sērijā) un divas, kuras jāpārlasa - viena reāli inčīga ar atslēgvārdu "Fantastika". Gan jau būs apraksts.

7) Pavasaris (jā - es jau dzīvoju pavasarī) liek vairāk domāt par istabas uzkopšanu (ziemā to darīju itin reti) un iekārtošanu kā arī pašlaik meklēju pieņemamas cenas skrituļslidas ar normāliem 4 - 5 riteņiem un pēc iespējas daudzākiem gultņiem. Esot arī tādas ar protektoru, ar kurām var pa grunti braukt - man nevajag - vēl izdomāšu uz jūrmalu ripināt - nomiršu! Velosipēdu nepiedāvāt - nemāku nosargāt, taču domāju, ka skritulenes gluži no kājas tik viegli novilkt nav ;)

Īsumā arī viss... Gan jau ir daudzi, kas daudz ko var piemetināt. Neticiet viņiem - viņi ir blēži un meļi. Neticiet nevienam, izņemot mani - man ir lielākā un vienīgā patiesība.


Komentāri:

Shadowbird @ 28.03.2008. 12:54

3. punkts ar 4. sasaucas vienkārši lieliski. Hipokārtija FTW?

koko @ 17.03.2008. 18:35

Simbel, bet tad tu sāksi fanot par mani - to man nevajag (joks, protams) :D
Janka, true true!

janka.del @ 17.03.2008. 15:23

..pa gruntinieku.. labs padoms, ne??:))

simbel @ 17.03.2008. 14:38

Eu, es apsveru domu aiziet paskatīties to teātri :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.