Nokia problēma Jānis Rubļevskis (koko) / 08.11.2007. 11:01 / #Datori / 6 komentāri

Esmu saskāries ar ļoti nepatīkamu problēmu. Manai mīļajai Nokiai ir novērota diezgan riebīga problēma, kas manu sirdi sāpina jau ilgi. Lai nesagruzītos, nolēmu sāpi izstāstīt arī jums. Varbūt spēsiet palīdzēt.

Un tātad - problēma ir ar mūzikas atskaņotāju un veidu, kādā mūzika tiek ielādēta atmiņas kartē. Ja izmantoju Nokia PC Suite, lādējot iekšā mp3, tad viss ir kedā un viss strādā, taču, ja es ielādēju failus caur Data transfer mode, tad atskaņotājs nomirst. Tas paspēlē dziesmu kādu nenoteiktu un vienmēr atšķirīgu laiku un aizrijas, nofrīzojot visu sistēmu. Pēc kāda laika gan pamostas, taču spēlēt tālāk neturpina.

Nebūtu šī tik liela sāpe, ja es lietotu tikai windows, taču es pamatā lietoju tikai linux, tapēc esmu stipri sarūgtināts un man zūd motivācija ne tikai kaut ko darīt lietas labā, bet arī kaut ko darīt vispār! ;)


Komentāri:

Atoms @ 08.11.2007. 17:35

varbūt telefons domāts zvanīšanai, nevis mūzikas klausīšanai, get an ipod !

@ 08.11.2007. 12:46

nu nez, man pagaidām viss ir ok, kaut arī iekačāju caur data transfer...

koko @ 08.11.2007. 12:29

Nu būtībā tas neko nemaksātu. Man mobam ir wifi, bet tas prasītu nenormāli daudz laika. Data transfere mode ir daudz ātrāka nekā visi pc suite utt.

4e4en @ 08.11.2007. 12:10

Izmanto VMWare, lai palaistu windows, un iekš windows palai PCSuite. Protams, šitais ir čerez žopu variants, bet tomēr kaut kas. Vari mēģināt dziesmas pārkačāt uz telefonu caur internetu, bet tas atkal maksā $$.

koko @ 08.11.2007. 11:57

Nu tas arī, bet caur kabeli! Reāli kaut kas tur nav... Nesaprotu, kāpēc sprāgst. Var jau gadīties, ka vienkārši sačakarē to failu, bet nu es nez!

bubu @ 08.11.2007. 11:09

Es failus kopēju uz mobīlo izņemot ārā atmiņas karti, ieliekot karšu rīderī un sakopēju tos caur jebkādu failu-kopēšanas tūli (pats lietoju FAR).


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.