Nobody.lv cheat codes Jānis Rubļevskis (koko) / 03.03.2008. 15:02 / #Spams / 1 komentāri

Noteikti esiet pamanījuši, ka pēdējā laikā mans iekšējais emo un pat nedaudz strikticisms pašam pret sevi ir pamodies, tāpēc rakstu te ir mazāk, toties gribēju sniegt jums nelielu palīdzību par mana bloga lietošanu...

Kamēr man menu nebija tik aizbāzts, tas bija aizbāzts ar dažādām lietām. Jūs varbūt neesat pamanījuši, bet patiesībā manā blogā ir piecas sadaļas - piecas tēmas, par ko es rakstu. Tad nu iemetīšu jums linkus un aprakstu:

Dzīve, kur rakstu par notikumiem savā dzīvē, vispārējā dzīvē vai kaut kā tā. Būtība ar šo sadaļu ir pagrūti. Tā mijās roku rokā ar nākamo sadaļu un var gadīties, ka tās pat varētu apvienot.

Spams: kā jau iepriekš minēju - var gadīties, ka tur ir daudz par manu dzīvi, bet pamatā tur domāti tādi raksti, kas īpaši nesatur nekādu svarīgu, toties parasti vieglu informāciju.

Datori: nu kā bez tiem? Esmu taču datoriķis. Iekšā visādas pamācības, skripti, veiksmes un neveiksmes - sviests par sviestu.

Filmas: apraksti par filmām. Pēdējā laikā gan ļoti slinkoju, taču ir jēga vienu otru palasīt.

Grāmatas: te es visslinkāk esmu rakstījis, taču neko sliktu es tur nerakstu. Domājams, ka kaut kad palikšu nedaudz aktīvāks tieši ar šo sadaļu, jo grāmatas man patīk.

Ņemiet par labu ;) Varbūt kādam ir interese kaut ko palasīt/pārlasīt!


Komentāri:

Gastonz @ 03.03.2008. 13:57

Njā, es jau daļēji likvidēju Forums sadaļu, nu nekāda jēga no tādas nebija :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.