Nepateicība - pasaules alga (papildināts 3x) Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 5 komentāri

Nu vo - ieprieksh 11.punktā jau biju uzrakstījis, ka mums ieviesusies pele. Nu strādāja vinja visādas neģēlības, bet mēs to pacietām ar smaidu uz lūpām, bet nu cik tad cilvēks var izturēt? Sēž index pie daķa, aiz muguras uz galda peles kaut ko grauž. Kad pakustās - viena aizmūk a otrai pie dirsas un šī tik turpina... Tas jau nav vēl nekas - viņas vēl dirš kā cūkas tur pat, kur ēd... Tad nu mūsu pacietībai pienāca gals... Uzlikām slazdiņu - naktī pamodos no klikšķa - ir viena - nu baigi izlobījusi acis un jau beigta... Nu ko - izmet un uzliku slazdu vēlreiz - no rīta - otra - tikai mazāka... Nu uzliku vēlreiz - varbūt vesela ģimenīte savairojusies, bet nu mēs vairs nebūsim tik cilvēcīgi :)

Papildināts: Nu šorīt no rīta vēl vienu slazdā atradu... Laikam ģimenīte jau bija, bet nu tagad daduz maz klusums... Kaut gan es tā īsti arī kojās normāli pēdējā laikā neemsmu bijis!!!

Papildin 2.x: Ņā - jau 4to nositām... Tāda sajūta, ka viņas nebeigsies... Fiška arī tāda, ka šī bija vēl dzīva, kad atradām :) Es jau nav ļauns - dzīvu arī pa atkritumu vadu nometu :) Gan jau viņai tur patiksies :)

Papildināts 3.x: Nu tikko atnācu no I&R (4:00 apmēram)... Piesēdos pie dakja, lai iečekotu pāris lapas un nosūtītu pāris SMS un to visu darīju tumsā... Un akal jūtu, ka slazds aizcērtas un lēkā pa grīdu - tātad - nu jau piektā maita uz tā paša desas gabala... Nu un kur viņas rodas?


Komentāri:

koko @ 11.10.2004. 15:40

Aha... Jaunība - forši laiki bija :)))

mc @ 11.10.2004. 15:40

Atceries, koko,kā es kojās 2 peles nomočīju? Vienu ar slotaskātu par pankūku pataisīju, bet otra iepazinās ar 2 litrīgās pudeles belzienu!

ManInBlack @ 11.10.2004. 15:40

dzīvnieciņu mocītājs :D

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu bet kādas acis tai pirmajai bija... Tāda sajūta, ka izkritīs laukā... Toč izskatījās, ka uz kātiņiem būtu uzliktas :))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Vajag tā kā es - ar birstes otru galu močīt viņai.. :) A tu tur ar slazdu... :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.