Nenobriedušo prātiņu spēlītes Jānis Rubļevskis (koko) / 18.03.2010. 07:18 / #Spams / 0 komentāri

Es tagad atkal prātoju par eksistenciālismu un, kā gadījies kā ne, izlasīju par asteroīdiem - terminatoriem. Būtībā nekā jauna jau tur nav un nekas mega interesants arī tur nav, jo, ja iemet petardi lēzenā bļodā ar ūdeni, tad tas šķidrums, kas nav izlidojis ārpus bļodas robežas, milisekundēs savāksies atpakaļ kopā - ta nu zinātne. Ar manu sapelējušo smadzeņu garozu to varēja izdomāt, protams, šajā gadījumā strādās mazak ūdens daļiņu, cik zemes gravitācija, bet ko nu par to? Vairāk piesaistīja mani raksta pašas beigas

Pētījumā, kuru 2009. gadā veica Deivids Dearborns no Lorenca Livermūra nacionālās laboratorijas Kalifornijā, tika noskaidrots, ka 1 kilometru liela asteroīda pilnīgai izkliedēšanai ir nepieciešama 900 kilotonnu kodolbumba. Izrādās, ka tāda ir zemiešiem pieejama.
Aiziet jūriņā! Pietiek ar vienu pusstabilu indivīdu pie lielas sarkanas pogas, kuram nedaudz aizgājis ciet, piemēram, sieva no rīta neiedeva iemīļoto mannā biezputru, bet gan auzupārslu putru, un elle zemes virsū var sākties.

Nu tas tā - rīta pārdomas.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.