neliels čerez čur Jānis Rubļevskis (koko) / 14.07.2006. 05:39 / #Dzīve / 3 komentāri

Es jau zināju, ka esmu mazahists, un tomēr... Laikam uzņemos nedaudz par daudz... Paņemsim kaut vai par piemēru šo nedēļu!

Pirmdiena: strādāju līdz sešiem, tad uz kojām, satieku braču, iedzaram pa alum, satieku usver, iedzeru vēl alu un ap 23:00 gulēt... Itkā normāli un daudzsološi aizsākta nedēļa.

Otrdien: no 8 līdz pus sešiem darbā, lietišķa tikšanās, otra tikšanās, uz kojām kodēt sakrājušos darbiņus, istabas biedrs prasa vai braukšu uz jūru! Nia - man jāstrādā... Kaimiņi dzer, no pāris aliem neatteikšos, ap kādiem 01:00 aizeju gulēt, daudz maz padarījis darbiņus... Nu jau sāku nelielo pārslodzi ar negulēšanu.

Trešdiena: rīts pasmags, bet pirms 8 jau esmu darbā... Nomoku dienu līdz beigām... Kojas - turpinu darbus... Atkal atsakos no jūras... Gulēt aizeju 24:00

Ceturtdiena: darbā jau pusastoņos! Nomoku līdz pus sešiem, diezgan daudz padarījis... Pus sešos lecu kumeļā (lasīt: sēžos uz velosipēda), laižu no VEF teritorijas uz Ķīpsalu, tad no Ķīpsalas uzreiz nedaudz tālāk par Berģiem spēlēt futbolu, lai arī zinu, ka vel daudz darba, bet nu sportu gribās... Pusotru stundu futbols... Tad ar felli uz Ķīpeni... Mirt pa ceļam taisījos reizes četras, jo nu sanāk neliela pārslodze visu nedēļu... Un tad no 22:00 līdz 1:30 kodēšana...

Piektdiena: esmu darbā jau gandrīz stundu... Šo to jau paspējis darīt, bet paspējis... Miegs nenāk, gribās ēst... Rītā velomaratons... Piedalīšos? Ja dabūšu uz turieni felli, tad jā :)


Komentāri:

Jancis @ 15.07.2006. 06:29

kamoon, beidz, IT tas normāli.. vai arī vnk man tā sķiet jo daru arī nonstopā un gulēšanu maz cienu..

sindromz @ 14.07.2006. 23:59

pilnīgi un galīgi - nē. mazohists Tu neesi...bet tas vienkārši ir non-stop ritms...kam negadās...labi, kas sanāk :)

are @ 14.07.2006. 06:42

Hmm, sadomazohists.. ?!? (wondering)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.