Nekad neplāno Jānis Rubļevskis (koko) / 13.08.2006. 20:22 / #Dzīve / 1 komentāri

Kā jau vienmēr esmu teicis - nekad neko neieplāno - tāpat nesanāks! Un tāpat arī šoreiz ir sanācis... Ieplānoju pa sestdienu un svētdienu pastrādāt, jo ir iekrājušies darbiņi... Sestdien nevarēju nekam pieķerties klāt, jo sāpēja galva nenormāli... Domāju, ka jāpaguļ.. Palasīju, pagulēju - sāka sāpēt arī acis... Domāju atkal, ka pietrūkst man svaiga gaisa un kopā ar dažiem jaukiem cilvēciņiem aizlaidu skatīties zvaigžņu lietu, kuru biezās mākoņu segas dēļ tā arī nesaskatījām - labāk vienalga nepalika...

Šorīt pamodos ar nenormālām galvas un acu sāpēm... Paēdu nedadaudz, sadzēros tējas un aizgāju vēlreiz gulēt - labāk nepalika... Sekoja gājiens uz aptieku, kur iepirku zāles un termometru - mhm - slims... Nu man zāles nedaudz palīdzējušas - galva ir tāda dulla un sāp tikai nedaudz, acis arī sāp ciešami - nav tā, ka gribās skriet ar galvu sienā... Hmm... Rītā uz darbu neiešu, bet ceru, ka parīt jau būšu uz strīpas!


Komentāri:

Gastonz @ 13.08.2006. 18:42

Njā.. a es gribēju piedāvāt rīt basi uzraut, kamēr vēl ārā laiks atļauj..
P.S. Veseļojies!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.