Muskuļu sāpes... Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 7 komentāri

Sagadījās tā, ka sestdien biju aizbraucis uz Neretu uz Sport spēlēm. Ideja tāda, ka jāspēlē futbols FK "Martini" sastāvā. Nu es biju uzbrucējs. Lieta tāda, ka iepriekšējā ceturtdienā biju aizlaidis kopā ar kolēģiem paspēlēt fūzi un mēs nokavējām, tāpēc nepaspēju iesildīties, bet kā jau labi zināms, tad cilvēkiem, kas aktīvi nodarbojas ar sportu - neiesildīšanās ir ļoti kaitīga muskuļiem.

Tātad jau pirmajās spēles minūtēs sarāva man muskuļus abām kājām (nezinu kā sauc, bet nu tie ira tie, kas uzreiz zem dibena /resnākie kājās/). Nu un neatlaida... Mēģināju masēt, bet sapratu, ka esmu pārāk saspringts un likos mierā - skraidīju sāpošām kājām.

Nereta notika tieši tas pats, tikai ar atšķirību, ka es tomēr biju iesildījies. Nu uz trešo spēli jau sāpēja tik ļoti, ka nevarēju praktiski vairs normāli paskriet. Ja agrāk uzrāviens bija pa kedu un varēju aizsargus apskriet 2 reizes, tad tagad knapi kustējos.

Tad nu es sāku nedaudz pafantazēt par muskuļu attīstību un par brīvo laiku sportam. Tā kā ļoti daudzi no mums ir strādājoši cilvēki un tajā pašā laikā mums visiem gribās satikties ar draugiem, tad nu laika sportam paliek pavisam maz, taču nu es cenšos to izmantot... Tomēr padomājiet, cik forši būtu, ja mēs varētu trenēties guļot!

Teiksim tā - visi mūsu muskuļi pakļaujas smadzenēm. Ja es varētu piespiest atsevišķām muskuļu daļām guļot pareizi saspringt, taču nekustēties, tad man būtu patīkami sapņi, kur es kļūstu bez maz vai par pasaules čempionu gan skriešanā, gan slēpošanā, gan peldēšanā, gan futbolā un pat ar savu mazo augumu basī spraustu bumbas no augšas. Tajā pašā laikā mani muskuļi paliktu arvien spēcīgāki. Nu un vēl jāatcerās tas, ka šitā trenēties var kaut vai līdz nāvei, jo sevišķi piespiesties nevajadzētu.

Nu vo - zinātniskā fantastika, par ko var padomāt!


Komentāri:

FLASH @ 11.10.2004. 15:40

Un nav tie muskuļi "resnākie" kājās!

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu adnoj nez vai... Man patīk ar labo, tad ar kreiso, tad ar abām... ta akal kaut kā savādāk :))) Jābūt tak daudzveidībai :))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Pats? Tu domāji sam saboj adnoj rukoj? :)))

koko @ 11.10.2004. 15:40

He hē... Ņā gan jau, ka tu man viņu sagādātu :)) Nu nekas ... gan jau es pac kaut kā :)))))))))

Bet nu paldies enīvei :)

mc @ 11.10.2004. 15:40

Koko,ja Tev vajag veceni,lai nokniebtos,tad zini,kam to uzprasiit,lai to Tev sagaadaatu ....... :)

koko @ 11.10.2004. 15:40

Ņā - iespējams, ka tev taisnība... :)

FaLcoN @ 11.10.2004. 15:40

seksu tev vajag. Vismaz 3 reizes dienā - tā labākā recepte


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.