Mēdiju sporta spēles Jānis Rubļevskis (koko) / 11.06.2007. 08:16 / #Dzīve / 4 komentāri

Sāksim ar to, ka daudz maz par visu ir aprakstījis Gastonz. Man paliek nedaudz piemetināt kaut ko no savas puses.

Pārstāvējām LETU, tāpēc tikām pie haļavnā T-krekla, kas ir ļoti ērts un nesīs tālāk LETAs vārdu uz manas muguras arī turpmāk...

Vakars sākās ar kārtējo haļavu - negaršīgu alu, bet vienalga pāris aliņus iedzērām, tāpēc nākamās dienas rīts bija grūts ne tikai tāpēc, ka bija nenormāli karsti, bet arī tāpēc, ka bija arī neliela slāpe (lai piedod man rūķīši, bet nu bija nedaudz sakakājuši mutē).

Pēc haļavnajām brokastīm, nācās pasākt kaut kādas aktivitātes. Pasākām arī - nospēlēju vienu futbola maču. Tad noskrēju ar KAC vienu stafeti un, kad bija pamodies pat Fiksais, devāmies mašīnas virzienā, kur mūs sagaidīja vēss alus.

Vienā brīdī brutāli sēdēt un dzert alu apnika, tāpēc ar KACu aizdevāmies paskatīties, kas nu notiek apkārt pasaulē. Kur gadījušies, kur ne, acu priekšā parādījās JoCast (Йоха un Max). Kamēr Max klīda apkārt un fotografēja, biju aizņēmies Йохy, lai uzspēlētu šahu. Īstenībā diezgan jautri sanāca... Ja jau es nepamanīju, ka viņas abi laidņi pēc vienas mahinācijas pēkšņi atradās abi uz melnā laukuma ;), taču spēlēt bija interesanti un bija visai jautri skatīties uz mūsu abu kļūdām, kuras pielaidām laikam tikai tāpēc, ka maz ir spēlēts. Vienojāmies, ka ir neizšķirts un mēs ar KACu devāmies atpakaļ pie Gastona un Fiksā iedzert alu.

Kad idille nedaudz apnika miegainības dēļ, Gastonz un Fixais aizlīda uz teltīm pagulēt. Es nometos ēniņā zem ābeles. Tā, kā saulīte uz vietas nestāv, tad tagad, noģērbjot T-kreklu, izskatās, ka man vienalga vēl viens ir apģērbts. Vēl foršāka ir tā situācija, ka labā roka ir stipri sarkanāka kā kreisā, jo saulīte pie tās tika ātrāk.

Pēc nelielas snaudas, aizlīdām līdz teltīm, kur Gastonz un Fiksais bija atlūzuši nevis teltīs, bet gan to ēnā. Izskatījās visai komiski.

Savācām bumbu, savācām vēl kādus 5 LETiniekus un paspārdījāmies pirms noslēguma pasākuma. Pēc kādu 30 minūšu spārdīšanas sapratām, ka visi ir noguruši un jābrien vien klausīties rezultātus. Tajā brīdī pamodās arī Gastonz ar tekstu: "Nav labi, ja divreiz dienā galva sāp."

Vakara noslēgumā sāka spēlēt Labvēlīgais tips. Vienkārši idille. Sēdējām pie ugunskura, dzērām alu, runājām ar ugunskura īpašniekiem (bijām pieklīduši klāt, jo pašiem ugunskura nebija). Izrādījās, ka viens cilvēks no tās kompānijas mani atpazina. Esot bijis pirmajā blogeru tusā. Pasaule ir maza un arvien samazinās ;)

Nākamajā dienā patīkams ceļojums uz Rīgu, ar apstāšanos Abavas rumbā, pie liliputiem un veikalā, pie kura atradu haļavnos 15Ls. Paēdām nektarīnus (persiki bija pasūdīgi un pelmeņus negribējām), kiršus, banānus un saldējumu... Domāju, ka vakarā paraus, bet kļūdījos :) Laikam pienu un alu vēl bija jāuzdzer.

Rezumē - nebiju tik labi atpūties kādu pus gadu.


Komentāri:

Mr.SergE @ 13.06.2007. 03:13

mediju, nevis mēdiju.
Ehh, es gan noņēmos Kafijas vakarā Pilskalnos, jo mediju sporta spēles ir foršas, bet Kafijas vakars bija tas, kā man šovasar pietrūka daudz vairāk.

koko @ 11.06.2007. 12:35

He he :) Mēs arī tā čillojuši sen nebijām... Bet patīkami tas, ka vēl arī paspējām pie Abavas rumbas aizlaist... Tā teikt, guvām pat vairāk kā bijām cerējuši :)

vimba_zlobnaja @ 11.06.2007. 12:07

Mēs pēc GNT spēlēm bijām tā pārguruši ka visu dienu veltijām tikai čillošanais - alus, haļavnijs šašliks un cits rijamais + ūdens procedūras. Tā divas dienas pilnībā notriektas :D Bijām laikam kaut kādi priekšpriekšpriekšpriekšpēdējie kas vispār aizvācās. Paradīze.....

Gastonz @ 11.06.2007. 05:37

Njā.. bija ok.. tikai žēl, ka basīti tā arī neuzspēlēju..
Biežāk tādus haļavnos pasākumus!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.