Mani draugi! Jānis Rubļevskis (koko) / 31.03.2005. 19:20 / #Dzīve / 7 komentāri

Draugi, draugi, draugi! Cik ta man viņu var būt? Vai katru cilvēku, ko Tu zini, vari nosaukt arī par draugu? Nia. Tāpēc runa nebūs par draugiem - runa būs par draugiem un paziņām. Respektīvi - runāšu par draugiem.lv. Sanāca tā, ka domāju, ka varēšu izsludināt konkursu par 200-tā rauga aļa paziņas iegūšanu.

Taa nu ir sanācis, ka cu vienu reizi rakstīja par to, ka šam nu ir 99 draugi, un ta nu konkurs par 100to un vairāk nebūšot. Es tieši tāpat nolēmu darīt ar savu 200-to.

Sodien pamanīju dīvainu bildi:

199 draugi

Grasījos jau rakstīt par konkursa atklāšanu, kad man uz mailu atnāca vēstule, ka tieku uzaicināts draudzēties un toč to meiteni noraidīt nevarēju :) So:

200 draugi

Neliels rezumē - ar to es draugu vākšanu laikam tomēr nebeigšu, bet pastāstīšu ideju.

No visiem 200 maniem draugiem es pieņēmis esmu nezinot 2 cilvēkus (tas bija pašos aizsākumos), 5 cilvēkus es nezinu dzivē, bet ļoti ilgi esam virtuāli sarunājušies, un pārējos visus es zinu, bet nu īstu draugu ir ļoti maz :) Kuri tieši ir īsti - tie zin un jūt to :)

Tātad - atteikties ne no viena esošā netaisos, bet pieņemu jau kopš 50.drauga tikai tādus, ar kuriem vismaz pāris vārdus esmu pārmijis dzivē vai vismaz pārsi tūkstošus vārdu pārmijis virtuāli un vismaz taisos satikties :)

Un draugiem.lv vajadzetu pārsaukt par paziņas.lv (šito ideju man laikam (vismaz man tā ļoti liekas) pameta Lyr.

P.S. nedaudz ne pa tēmai - kādu brīdi uz IE mana lapele negāja, vienkārši ņemot un nokrešojot šo brīnišķīgo pārlūkprogrammu... Tak varējāt man uz mailu to aizpūst! Bet nu visu esmu salabojis :)


Komentāri:

mc @ 08.04.2005. 14:06

par to paziņas .lv, tā jau ir aizvēsturiska ideja!

mc @ 08.04.2005. 14:05

par to paziņas.lv

koko @ 05.04.2005. 07:17

hhh... tak pameklē Jānis koko, tad samazināsies rezultātu daudzums :))

mors @ 04.04.2005. 21:58

gribēju atrast tevi tajā sūdportālā, bet nu... meklējot 'koko' pārāk daudz rezultātu... vnk. padevos :O

rolja @ 03.04.2005. 18:52

es aicinu visas modeles, jo gribu ar visam draudzeeties, un kaukad driizumaa riikoshu modelju tusu

Gastonz @ 01.04.2005. 04:03

Koko, Tu tachu zini, kaTevi MIILU un Tu man esi iists draugs :)
Par Tiem draugiem.lv - taa kaa man lidz 200 taalu, tad nedomaaju, ka taisiishu shaadu avantuuru, jo pats tur nevienu nemekleeju, mani atrod draugi/pazinjas un pashi aicina, protams - ne vienmeer es apstiprinu draudziibu, es pat peedeejaa laikaa ar daudziem esmu paartraucis draudziibu - tiem, kurus vienkaarshi zinu, paziistu, bet dziive un virtuaali taa iisti runaajis neesmu...
Taa luuk.... :)

LyrfeeL @ 31.03.2005. 18:46

=]

Man pašai ir gadījies arī noraidīt vienu otru uzaicinājumu, nu, lai galīgi sveši deguni nerādās, gan jau viņiem nesūrstēja, ka atteicos "draudzēties", nepazīst takš mani. Un mani pašu ir atšuvuši vienreiz - pie tam tā bij viena meitene, kura šo visu lietu uztver daudz par daudz nopietni, un es laikam nebiju "īsta draudzene" ;DDD Da nu, vai nav vienalga.

Uh, atkal jāabonē apmeklējuma statistika, vienmēr gribās redzēt, kurš nu blisinājies virsū kaut kādā sakarā... Tā tas senča tel. kredīts aiziet.... ;D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.