Laikam nedaudz atpalieku Jānis Rubļevskis (koko) / 02.11.2005. 11:21 / #Datori / 3 komentāri

Tātad jau pirms gandrīz divām nedēļām beidzot ir tautiņās palaists Open Office 2.0. Tagad tikai paskatījos. Bet nu... Labums - pēc manām domām pilnībā aizviet dārgo MS Office (gan Wordu, gan Exceli, gan PowerPoint utt.). Aktīvi lietoju jau beta versiju un nebiju vīlies. Pie tam pīlnīga savietojamība ar daudzām citām OperētājSistēmām (ne tikai Windows) kā arī gandrīz pilnīga savietojamība ar MS Office dokumentu tipiem. Kļūdas rodas tikai ļoti specifiskos gadījumos...

Tāpat nedaudz būtu jāpiemin arī nejauši uzietu 27.oktobra ziņu internet žurnālā Linux Magazine, par smuku web analaizeri unix sistēmām. Kā lielākā priekšrocība nosaukts tas, ka izmantota valoda C, kas liecina par to, ka būs stipri lielāka ātrdarbība nekā tas būtu, izmantojot kaut vai Perl!

Is written in C to be extremely fast and highly portable. On a 200Mhz pentium machine, over 10,000 records can be processed in one second, with a 40 Megabyte file taking roughly 15 seconds (over 150,000 records).
Rakstīts, ka atbalsta Apaches standarta un kombinēto žurnālfailu formātus... Ja kādam interesē, var pamēģināt - varbūt tas pat ir mazāknoslogojoši nekā vilkt status laukā no datu bāzes!


Komentāri:

koko @ 02.11.2005. 16:56

Kamēr mēs zinam BSA IP iesakām nenākt ;)

BSA @ 02.11.2005. 13:54

tā Raikons... šodien gaidi ciemos. :D

Raikons @ 02.11.2005. 12:02

Kamēr nenāks pie manis mājās un nepārbaudīs, kas man datorā, lietošu MS office


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.