Konspekti... Jānis Rubļevskis (koko) / 22.05.2007. 10:38 / #Dzīve / 3 komentāri

Izskatās, ka šajā semestrī esmu bijis diezgan uzcītīgs un arī diezgan normāli sarakstījis lekciju konspektus. Tā kā man nekā saviem kursabiedriem (un ne tikai saviem) nav žēl, tad nereti sanāk situācijas, ka savus konspektus iedodu mācīšanās vai kopēšanas nolūkos arī citiem saviem līdzgaitniekiem... Reizēm sanāk kuriozas situācijas...

Pirmā:

Kaut kad pagājušajā nedēļā rakstīju pārbaudes darbu priekšmetā Industriālās Attiecības. Drīkstēja izmantot arī konspektus... Viens jautājums tāds āķīgs... es rokos pa konspektiem, bet nu nevaru atrast. Blakus sēž meitene no arhitektūras fakultātes, kurai konspektos ir atrasta pareizā vieta... Ticiet vai nē, bet tā bija manu konspektu kopija ;)
Otrais:
Šorīt nācās aiziet uz beidzamo Darba drošības pamatu lekciju, kurā arī notika pārbaudes darbs. Savus konspektus vakar biju dabūjis no viena kursabiedra un vakar arī iedevu tos pašus konspektus nākamajai kursabiedrenei ar tekstu: "Man nevajag šodien atpakaļ! Es tāpat pārāk slinks, lai vakarā mācītos. Atnes rītā [šodien] uz lekciju!". Konspektus viņa, protams, aizmirsa, bet kopiju es tomēr dabūju. Pārbaudes darba laikā izskatījās, ka viņa manos konspektos orientējas stipri labāk kā es :D Nu, bet tas jau nekas, tāpat dabūjām ieskaiti visi, kas atnācām.
P.S. Pagaidām sesija norit itin veiksmīgi. Paredzams, ka būs divas aizķeršanās - studiju darbs priekšmetā Mākslīgais intelekts un literatūras apskata nodošana maģistra darba vadītājam, bet neuztraucies, mazo draudziņ, ir taču septembrī sesijas pagarinājums 10 dienu garumā :)


Komentāri:

Mfz @ 23.05.2007. 19:50

Gluži kā man ar DB konspektiem un ekonomikas. :) Citi izmantojot manus konspektus uzraksta pārbaudes darbu labāk nekā es pats :D

tali_ban @ 22.05.2007. 15:14

tfu tfu tfu. man ar pagaidaam iet kaa pa sviestu. vienigi bakalaura darbs jauzcep...

@ 22.05.2007. 11:53

RTU :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.