Koko pārstartējies ;) Jānis Rubļevskis (koko) / 02.05.2007. 08:01 / #Dzīve / 4 komentāri

Vakar notika Rebūt pārtijs, kuru, protams, apmeklēja ļoti daudz internetā pazīstamu cilvēku. Bija arī Ububu, kurš vakara gaitā paspēja safocēties ar daudzām slavenībām. Īstenībā gan jāsaka, ka daudzi paspēja safocēties ar slaveno Ububu ;)

Pasākums izdevās ļoti labi, neskatoties uz to, ka Reklāmas bārā ir pamaz vietas. Galu galā paspēja izrunāties visi, jo notika rotācija laikos, kad vismaz puse apmeklētāju gāja uzsmēķēt.

Ļoti patīkams pārsteigums bija tas, ka izrādās, mēs ar Йохu esam ne tikai novadnieki, bet arī mācījušies vienā skolā, tiesa gan - ar viena gada starpību. Tāpēc mēs sākumā nesapratām, kur esam viens otru redzējuši ;) Tā, lūk, pasaule tomēr ir ļoti maziņa...

Artūrs tiešām bija parūpējies par to, lai vakars izdotos. Katram tika uzsaukts vismaz viens iesildīšanās dzēriens. Es dabūju vairāk, jo nācās izdzert gan Are`s, gan Ububu porcijas. Vēl bija divas toretes - viena par godu Reboot pārtijam, bet otra par godu [ulr=http://digg.lv]digg.lv[/url] dzimšanas dienai. Stāsta, ka bija garšīgas ;) Bija arī apbalvošana labākajiem racējiem, taču, nez kādu iemeslu dēļ, manis starp viņiem nebija. Nekas - gan jau pārdzivošu ;)

P.S. Neskatoties uz alus, tekilas un ābolu pīrādziņa sajaukumu, šodien esmu darbā un itin pat sparīgs ;)


Komentāri:

koko @ 02.05.2007. 06:01

Nu es laikam jau ap 1:00 biju kojās... Cik zinu, tad pēdējie laikam jau ap 2:00 bija pa mājām ;)

krizdabz @ 02.05.2007. 05:58

koko, līdz cikiem jūs tur vakar vēl tusējāt?

koko @ 02.05.2007. 05:44

Esmu diezgan izturīgs :) Un pēdējo alu tak nedzēru!

Arturs @ 02.05.2007. 05:40

Neticās ka tev nesāp galva sodien... :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.