Koko fantāziju lidojums Jānis Rubļevskis (koko) / 06.12.2007. 08:55 / #Dzīve / 6 komentāri

Sveicināti, mīļie! Liels paldies par apsveikumiem, lai arī vairāk šajās dienās būtu jāsveic mana mīļā māmiņa, kas to patieso dzimšanas procesu spēja izturēt - buča tev, mammīt!.

Šorīt aptuveni 0:02 bārā "Orange" mani cēla augšā 24 reizes Matīss un Aigars, kas ar mani kopā spēlē teātrī. Viņi to paveica divatā. Bija ļoti grūti noticēt, ka tas viņiem sanāks, bet sanāca. Nezinu gan, kā jūtās viņu rokas šodien, taču naktī es jutos īpašs. Visas Oranža meitenes (ok - pārspīlēju - tikai divas nepazīstamas un pārējās pazīstamās) mani tā kārtīgi sabučoja. Uj, ku patīkami, kad tas notiek kvantitatīvi, taču ne maz ne nekvalitatīvi. Protams, ir vēl daudzas meitenes, kuras nav mani sabučojušas vēl, tāpēc steidzaties, kamēr var :D

Naktī pierādīju, ka patiesībā Teika no centra nav tālu. No Vecrīgas līdz savai dzīves vietai Teikā (aptuveni koju rajons) kājām aizgāju tieši stundas laikā. Tas nav ātri, taču, ja ņem vērā, ka tās stundas laikā vēl paspēju ieiet "Lauvas Namā" un notiesāt "Soļanku" un Karbonādi ar ceptiem kartupelīšiem, salātiņiem un mērcīti, tad tas ir vērā ņemams sasniegums.

Un tagad par galveno. Es sev (un varbūt pat arī kādam no jums) uztaisīju mazu dāvaniņu. Man tagad ir neliels pustematiskais blogs. Saucas tas Koko fantāziju lidojums. Tā ir vieta, kur es gribu pierakstīt savus garadarbus, lai tie nepazūd. Šeit to negribu darīt, jo tad tas viss saplūst kopā ar realitātes nepatīkamo vienkāršību.

Pagaidām tur iekšā ir daži mani veci darbiņi un melnrakstos mētājas pāris darbiņi, kurus jāuzfrišina, bet visā visumā, gan jau mēnesī reizi tur kaut kas parādīsies.

P.S. Datoriķiem: WP tikai tāpēc, ka bija slinkums pielāgot ādiņu.


Komentāri:

simbel @ 10.12.2007. 07:07

Es droši vien apsveikšu pēdējā :D Pamatīgi esmu nelasījusi savu rss. Enīvei, dauct lamu vēl šonedēļ!

guntisdk @ 06.12.2007. 09:46

Daaaudz baltu dieniņu laimīte dodi! Daudz laimes un turies!

nombre.lv @ 06.12.2007. 08:40

audz liels un resns! Apsveicu!

Gastonz @ 06.12.2007. 07:48

A es domāju, ka es pirmais apsveicu :)

koko @ 06.12.2007. 07:24

Tikai un vienīgi mana slinkuma dēļ :) Un vēl ņēmu WP tāpēc, ka man būs viegli no viņa nomigrēt uz savu platformu!

Atoms @ 06.12.2007. 07:12

nu redz, WP tomēr rullē :)) un ieskaties IRCā :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.