Kas labāks, zirgs vai mašiņa? Jānis Rubļevskis (koko) / 11.08.2007. 10:37 / #Dzīve / 2 komentāri

Pilnīgi un noteikti objektīvi to pateikt nevar, jo katram ir savi plusi un katram ir savi mīnusi, bet šoreiz nerunāsim par zirgiem vai mašīnām... Parunāsim par divām kroseņu šķirnēm.

Pirms kādiem 8 gadiem iegādājos savas pirmās Nike krosenes, sapratu, ka tas nu ir mans zīmols un neko citu valkāt es negribu. Konkrētais gadījums gan attiecas tikai uz krosenēm, kas paredzētas skriešanai (nekas, ka es tās valkāju ikdienā). Daudzas reizes mani mēģināja pierunāt uz cita zīmola apavu iegādi, taču es biju stingrs un nelokāms - nepadevos.

Tā nu sagadījās, ka pirms kāda pus gada pajutu, ka manas iemīļotākās Nike krosenītes sāk izģērbties. Pus gadu staigāju pa veikaliem un skatījos uz visām krosenēm, neņemot vērā cenas, taču sev pieņemamu modeli nespēju atrast... līdz vakardienai.

Vakar iebridu Sportland veikalā un piegāju pie plauktiem. Acis uzreiz pievērsās vienam smukam Nike modelītim un es pie sevis noteicu - es tās ņemu, bet pareizā izmēra nebija :(

Uzreiz blakām pamanīju ļoti izskatīgu Adidas skrienamo kurpju modeli... Salīdzināju pēc svara - aptuveni vienādas (iespējams, ka Adidas par pāris gramiem smagākas)... Uzvilku kājā - itkā pat tīri ok... Paskatījos uz vecajiem Nike un sapratu - nu ir apkaunojoši staigāt ar kroseni, kurai kājas īkšķis jau redzās cauri purngalam, tāpēc metu principus pie malas un nopirku tās Adidas skrienamās šūzes.

Šodien apģērbu pastaigāt... Mans viedoklis - Nike ir 1000 reizes ērtākas kā Adidas. Esmu dzirdējis, ka Adidas ir izturīgākas, bet nekas man nespēj atsvērt ērtumu.

Secinājums - tiklīdz parādīsies naudiņa, kura nav paredzēta nekam citam, sameklēšu to Nike modeli, kas man iepatikās un ar pareizo izmēru... Adidas atstāšu tīri skriešanai.


Komentāri:

simbel @ 13.08.2007. 06:35

Jā, gaumes jautājums. Mums ar mīļoto ir daudz joku uz Nike vs Adidas bāzes, bet turamies Nike pusē :D

r21 @ 12.08.2007. 07:50

Par to Nike vs Adidas ... tas tāpat kā teikt ka zilā mašīna vienmēr ir ātrāka par sarkano ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.