Karaoke Jānis Rubļevskis (koko) / 10.03.2005. 03:01 / #Dzīve / 11 komentāri

DupsītisŠodien ar bračiņu pastaigājāmies pa centru, iepirkām mammai dāvanu vārda dienā un tad laidām uz kojām! Kā vienmēr tas notika caur Olimpiju!

Olimpijā mums no aizmugures piezagās mans istabas biedrs Lauris. Tajā pašā brīdī tur (Olimpijā) notika U2 karaokes konkurss... Kurā var piedalīties dajebkurš... Pats, protams nepieteiktos, bet pienāca vadītājs un uzaicināja mūs speciāli! SO - aizgājām :) Pirms dziesmas gan nedaudz iedzēru Tērvetes tumšo aliņu.

Tā nu tika nodziedāta "Alumīnija cūka" un "Mammu, es gribu"... Un svinības pārcēlām uz nedaudz vēlāku laiku, pie manis koju istabiņā.

Tika iepirkts nedaudz alus, keksa sastāvdaļas un tīts prom uz kojām... Tur Bangel (Baiba - tā pati arī Gastonz māsīca) ar savu kaimiņieni uzcepa mums debešķīģi garšīgu keksu. Sākām skatities filmu, pirms tam, protams, aizskrēju iepirkt vel aliņu, kaut gan dzēru es viens pats. :/

Tad mums pievienojās Kristīne (skaistā dupša īpašniece, kas redzama bildē), kura bija pārradusies no apciemojuma Teikā! (tādas perversībās kā moram mums gan nenotika :)

Tātād vēlāk notika karaokes turpinājums, kur nu dziedājām līdz galam un es pazaudēju balsi pavisam. Tālāk dejas... Nu ļoti smuki visas daiļavas sevi parādīja :) Beigās pavadīšana uz viņu istabiņām un kopīga vakariņu ēšana ap 4:38 no rītā :)

Tagad eju gulēt un ritā braucu pie mammas :) Viss..

P.S. Neaizmirsti nobalsot par pareizo sarakstu :)


Komentāri:

koko @ 14.03.2005. 16:28

varēju gan... Gan jau pielauzīs vēl :)

mors @ 14.03.2005. 15:59

hehe :D - nu ja nebija perversības, varēji vismaz to dupsi tuvāk nobildēt :P

koko @ 13.03.2005. 15:07

Mīkstais :)

Gastonz @ 10.03.2005. 17:35

He, jaapalielas mazliet, es a shodien padziedaaju karaoke :)
Un pat to CD dabuuju :)

Kirils @ 10.03.2005. 15:05

U2 ieskanjo latvieshu dziesmas? ;))

koko @ 10.03.2005. 07:54

hh... Nu jau par profesionālo jāsāk domāt :) Iesācēja līmenis jau jāatstāj pagātnei :)

Gastonz @ 10.03.2005. 07:53

Nu saap jau saap man taa pakalja, lai gat taa nopietni nokritu 2 reizes, paarejaas bija vienkaarshi atbalstiishanaas uz rokaam... Taa lieta jau saak padoties daudz maz normaalaa iesaaceeja liimenii... :)

Raikons @ 10.03.2005. 07:16

Man balss tik švaka arī bez dziedāšanas, kakls sāp, tik sens nav dziedāta karoke, tāpēc jāgaida vasara!

koko @ 10.03.2005. 06:45

Maita... Es arī gribēju... Bet tevi par to arī sodīja, cik noprotu, pēc tā, ko teici ap puspieciem no rīta, kad tev zvanīju un prasīju vai tev ir viegli, tad sapratu, ka tava pakaļa ir galīgā pakaļā :)

Gastonz @ 10.03.2005. 06:43

Nu man taa arii nav sanaacis padziedaat karaoki... :)
Peedeejorei mikjii bljaaavu 2002. gada vasaraa... :)
Bet nu, koko, neuztraucies, ja es buutu ar jums, es arii uzdziedaatu un iedzertu kaadu tumsho alinju, bet es aizshaavu uz Zhagaru, kameer veel ir sniegs... :)

ManInBlack @ 10.03.2005. 04:40

Mja, man te Molā arī bija bija tā U2 karaoke. Bija palikušas 45 minūtes līdz karaokes beigām, kas es ierados tur iepirkties un dzirdēju fonā kaut kāds totāli lāmisku dziedāšanu galīgi ne pa notīm. Pēc brīža izdzerdēju no tā vadītāja, ka tam, kurš puslīdz normāli nodziedās, ir iespēja dabūt to disku. Jo maz laika atlicis, atsaucība bijusi maza un vēl neviens nav disku iehavojis. Nu, ilgi nedomājot nospriedu, ka kas ta man profesionālajam dziedātām ko nenobļaut vienu dziesmiņu salīdzinoši ar paarējiem bļavējiem augstā līmenī. Apgāju paaris apļus, ielādēju iepirkumu grozā dažas paartikas preces, devos jau Karaokes virzienā un ($&*#)*&% tur pa piecām minūtēm jau bija saskrējusi sīču rinda. Pieteicos dziedāt, bet savu rindu vēl pēc 30 minūtēm nebiju sagaidījis. Tā nu es bez diska paliku..


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.