kafija Jānis Rubļevskis (koko) / 18.07.2006. 12:13 / #Dzīve / 5 komentāri

Iemesli kāpēc es gribu dzert kafiju: man tā garšo; ja šķīstošā, tad ir viegli pagatavot; ja dabīgā, tad ir vērts to gatavot; ja nāk miegs, tad nedaudz palīdz; ja nenāk miegs, arī ok...

Nu un kārtējo reizi ir parādījies iemesls, kāpēc tomēr labāk nē! Redz man kafija sačakarē asinsspiedienu (neesmu [vet]ārsts, nevaru pateikt - samazina vai palieiena)... Tā lūk - ne no kā ne no šā man sāk tecēt pa degunu asins... Laikam jau tomēr palielina to asinsspiedienu... Tāds besītis nedaudz iestājas!

Jāizlemj - dzert un ļaut noskriet liekajām [lasīt: trakajām] asinīm, vai tomēr labāk padomāt par veselību un dzert tēju, kas nav tik garšīga, kuru nav tik patīkami pagatavot, kura nesmaržo tik labi kā kafija utt... ?


Komentāri:

koko @ 18.07.2006. 17:29

sindromz, priekā! :) Kādreiz jāsakapejo kopā :)

sindromz @ 18.07.2006. 14:22

deguna asiņošana var būt arī nesaistīta ar kafiju. piemēram tādā laikā kā pašlaik - sīko kapilāru palašināšanās un plīsumi ir karstuma dēļ. vispār ir daudz visādu faktoru, kur kafija rindas beigās novietojama - nav jau tā tik melna, kā viņu mālē. priekā! [kafijup!]

koko @ 18.07.2006. 10:45

var jau būt, var jau būt :)

Gastonz @ 18.07.2006. 10:16

tfu, tfu, tfu, bet pagaidām es bez nekādām problēmām pa dienu darbā izdzeru pāris stipras kafijas krūzes un nekas nekait.. un galvenais - miegs tomēr mazliet tiek aizdzīts prom..
P.S. Gan jau pie vainas Tev tas, ka neesi sen ar mani normāli iekapājis :)
Turies!

pbs @ 18.07.2006. 09:37

Daudziem tavā vecumā ir ar asinsvadiem problēmas. Kafija tur maz ko ietekmē manuprāt. Ar tēju arī neesmu drošs, cik veselīga tā ir- esmu dzirdējis ka melnā neesot īpaši laba. Kā jau visās lietās- pārmērības nevajag nevienā jomā.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.