Kad nāk veiksme un kad - neveiksme? Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 9 komentāri

Es te tā štukoju savā prātiņā... Tīri par skaitļiem, par datumiem un par sakritībām...

Tātad man veiksmīgākais skaitlis ir 12. Nu tad tieši vakar bija tā teik - cik nu noprotu vismaz bija jābūt - man diezgan veiksmīgai dienai, jo vienmēr, kad kaut kas saistās ar 12 - man veicas :) Vismaz līdz vakardienai... Nu itkā jau diena no sākuma bija ok... Aizgāju uz darbu - strādāju... Kaut gan neliels besis bija... Nu un tad es braucu uz sava zirga un laidu uz kojām...

Viss jau pa kedu... Izbraucu cauri Ornitologu parciņam un tagad laidīs pāri tramvūža sliedēm... Nu no labās puses mašīnas - nogaidu... Kā nav tā braucu pāri - paskatos pa kreisi - a no manis 3 metru attālumā jau tramvūzis... Knapi paspēju aizmukt :) Ir ok - palika silti - bet nu paveicās - nenobrauca...

Tālāk vēl viena mašīnīte gandrīz paķēra mani uz kapota... Bļin - cik esmu braukājis, nekad tā nebija bijis, tomēr atkal man paveicās - nepaķēra tomēr :)

Tad es aizbraucu spēlēt fūzi... Nu no kādiem 7 iespējamiem pat ļoti drošiem vārtu guvumiem, spēju iesist tikai vienus, pie tam ļoti smagus... Nu paveicās - ko tur daudz - nekas, ka tukšos vārtos no 1 metra attāluma neiesitu... Nu viens pamanījās man uzšaut pa kāju - respektīvi pa miesu, kas ir starp ādu un mazo lielakaulu. Tagad kāja uzpampusi, bet nu paveicās, ka nesalauza :) Vēlāk - lēcienā ar apgriezienu un bumbas sitienā uz aizmuguri - pazaudēju zemi... Bet nu strauji atradu to, nokritis kaut kā dīvaini un pastiepis cīpslu, kas ir tieši starp vēderu un kāju un pretī khmm... bet nu paveicās - sāp tikai šodien :) Jā - un visam par vēl lielāku laimi - norāvos pa savu krānu. Labi, ka atkal biju sagrupējies un bumba netika līdz pautiem... Bet vienalga sāpīgi.

Tagad nu es tā no agra rīta sāku domāt, kāda būs šī diena, kad ir Piektdiena un vēl 13. datums :). Kaut gan rīts sākās tā tīri ok - braucu pa ielu, jāja pāri skaista jaunkundze/kundze... Nu viņa gribēja palaist mani, a es - viņu... Nu pārmijāmies ar savstarpējām laipnībām un es, džentilmenis būdams, tomēr palaidu viņu pa priekšu - laikam jau labs dienas sākums :))))


Komentāri:

R21vo @ 11.10.2004. 15:40

nez kā ar to nākšanu ir, bet pēdējā laikā tās veiksmes ir nedaudz vairkāk nekā neveiksmes (tpfu, tpfu, tpfu ;)

Kirils @ 11.10.2004. 15:40

a es nemaz nepamaniju, juurmaalaa dziivodamies, ka bija piektd. 13. :D

btw, traapijaas man drausmoniigi pieklaajiigs vadiitaajs vienreiz.
staavu es uz ietves pie krustojuma ar richuku starp kaajaam, tjip it kaa krosot celju pa zebru neatljautaa veidaa (skat CSDD noteikumus).
nu tur apkraavies ar pirkumiem kaa parasti, sho to vajg piekaartot; vajadzeeja vel nochekot, kas ar aizmugureejo disku (sapists! (bet nu jaabrauc ta ir)).
vopsh taa es tur njemos. nostaajas mashiina pirms zebras un krustojuma. es paluuru, man raada, lai es braucot paari. es laipni ar rokas veezienu paraadu, lai tik vien brauc..
taa mees staaaveejaam kaadas 20sekundes (atcerietes, ka tas ir krustojums pilseetas gndrz centraa, nevis kaut kaads lauku celjsh), liidz man zb un es mantas rokaas/padusees iespiedis paartuntuljoju ar visu riteni paari celjam. gh, \

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu tak es par to pašu :)) "paveicās - nenobrauca..."

Tā ka vakardiena bija veiksmīga :)) Pat tas sitiens ar bumbu pa krāna galu labs - dubultā piepampa (es jokoju :)

Jee @ 11.10.2004. 15:40

Kāpēc tad tu uzskati, ka vakar tev nepaveicās? Tev paveicās! Un kā vēl! Gribēju, lai tevi nobrauc? Tā ir tīrāka veiksme, ka tevi nenobrauca!

koko @ 11.10.2004. 15:40

Tauriņ, tad nu man vienk jāsaka, lai tu pasveicini savu tētiņu no manis ari:)

enter @ 11.10.2004. 15:40

a es salauzu roku 11.augustā ( 2003 gadā )

Taurinsh @ 11.10.2004. 15:40

Man piemeeram 13.skaitlis it nemaz nav slikts. 1.kaart manam teetim shodien ir dzimshanas diena.
2.kaart arii mana maasa ir dzimusi 13.datumaa (tiesa gan ne augustaa)
un 3.kaart pats krutaakais, mani vecaaki iepazinaas 13. datumaa:)))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Nu ar ko tad tā jaunkundze jāja? Ar zirgu? :)
Man iebildumu nav pret 13. datumiem.. :)

andrz @ 11.10.2004. 15:40

Es visu laiku domaaju ka tas parcinsh ir Kronvalda nevis Ornitologu parciņsh, bet kas vinju zin...
13. ir ok


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.