Izklaide atvaļinājuma sākumā? Jānis Rubļevskis (koko) / 06.08.2007. 07:42 / #Dzīve / 11 komentāri

Tā kā izksatās, ka pailgāku laiku uz laukiem netikšu, tad spontānas idejas vārdā tika nolemts, ka jāiemēģina KAC jauno mašīnu tālākā braucienā un nedaudz jāatpūšas manu vecāku mājā. Uz braukšanu entuziastiski apņēmās arī M, Džī un Kriš. Piektdien vakarā jau visi bijām uz vietas un gatavi iet gulēt, kad bijām veiksmīgi ieturējuši mammas pagatavotās garšīgās vakariņas, četratā nepilnu kasti alus un pāris partijas zoles.

No rīta atklājās interesants fakts. Kriš, kas tikko ticis atvaļinājumā, bija nolēmis nodzīt matus uz 0. Paskatījies, ka manam fācim labi izskatās, viņš saprata, ka nav atpakaļceļa. Griezt nācās Džī, lai audzinātu raksturu un ekstremālos apstākļos būtu pieradusi rīkoties nekavējoši. Viņai frizēšana nācās diezgan pagrūti. Vienas galvas nolisināšana prasīja ne vairāk, ne mazāk kā divas stundas, taču Kriš atplauka smaidā, ieraudzīdams sevi ar pliku galvu ;)

Pēc nelielas ekskursijas Bebrenes daiļumu apskatē (savvaļas govis, zirgi, skola (nesavvaļas mūra ēka), baznīca u.c.) jautrajai kompānijai nācās nedaudz pasvīst, kraujot malku. Lai cik dīvaini arī neliktos, visi 5 datoriķi (mani ieskaitot) strādāja kā rūdīti laucinieki un, pat īpaši nenogurstot, spējām diezgan daudz malkas savest sķūnī. Ik pa laikam paņēmām kādu pīp/alus pauzi un strādājām ar prieku. Vienīgais naidīgākais malkas nesējs bija M, kas strādāja labi un nepukstēja, bet bija jūtams, ka viņš met malku ar nelielu naidu. Kā noskaidrojās, tad iepriekšējais darbs viņam ir sačakarējis nedaudz smadzeni. Domājams, ka starpdarbu atpūtas laikā un nepārtrauktā 2 nedēļu Jūrmalošanā viņš spēs atkopties un, uz teikumu: "laikam šodien jābeidz dzert, jo rītā darbs!", viņš atbildēs: "Nēģeri, mierā! Vēl pa vienam!". (vēlreiz atgādinu - jāstrādā tādā darbā, kas ir sakārtots, tendēts uz attīstību un produkciju, kā arī pašam patīk!)

Sestdienas vakarā pēc pirtiņas (par to liels paldies kaimiņam Stefanam), pacepām šašlikus un iedzērām alu. KAC vienā momentā izteica, ka viņš arī apsverot domu vai nevajadzētu uz liso matus nogriezt, taču es laikam izlaidu vārdu apsveru, jo jau pēc 2 minūtēm man rokā bija matu griežamā mašīnīte un KAC rāmi sēdēja krēslā. Nepildnas 10 minūtes (profesionālisms, vai zinies) un darbiņš padarīts. Leģendas vēsta, ka šodien darbā visas sievietes ģībst, viņu ieraugot (nez no kā?) :D

Tā, mierīgā garā, tika pavadīta nedēļas nogale un šodien uzsākta smagā darba diena, bet ar jaunu sparu!


Komentāri:

koko @ 07.08.2007. 03:19

Nu nebija tak tik traki :D

Martins @ 07.08.2007. 03:17

Atpūta Kokorajonā nav savietojama ar darbu - man bija vajadzīgas 1,5 diennaktis, lai atgūtos no pieredzētā :P Ļurbāntrips, ibio !

KAC @ 06.08.2007. 08:27

tauta, tikai pacietību, gan jau sanāks iepētīt lisaku :D

koko @ 06.08.2007. 07:46

Mēs jau ņirdzām, ka vajag uz tuvāko tirgu pēc AUDIDAS trenūzenēm ar vismaz 3 strīpām... :D
Bilde izkarināta netiks.. Ja KAC gribēs, tad pats savā blogā ieliks (dikti gan par to šaubos :D)

are @ 06.08.2007. 06:37

Tauta, un es tai skaitā, pieprasa KAC bildi...

Njā, ieraugot KAC ar lisu galvaskausu un behu nāksies ecināt - kārtējais atmarozaks... neaizmirsti tik trennūzenes un lakādas kurpes...

persiks @ 06.08.2007. 06:06

gribu redzeeet KACu:)

@ 06.08.2007. 05:55

Nopirkts bembis, tagad mati uz liso.. nez uz ko gan tas ved. :D

black_mamba @ 06.08.2007. 05:32

Es nezinu, kam būtu jānotiek, lai es gribētu savus matus nogriezt...Skatos normāli izmanto brīvos darba resursus un pieliki savējos pie malkas krāmēšanas. :)

koko @ 06.08.2007. 05:19

True, true :D

Gastonz @ 06.08.2007. 05:17

KAC un uz "0" (NULL)? :D
Tas ir jāredz... :D

KAC @ 06.08.2007. 04:49

jā, normāli atlaidām :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.