Ilārijs Jānis Rubļevskis (koko) / 29.12.2007. 00:13 / #Spams / 7 komentāri

Nenākas bieži, ka es te kādam atsevišķam blogam veltu veselu rakstu, bet šoreiz lieta pavisam savādāka. Jūs jau noteikti nemaz neziniet, ka kaut kad atpakaļ es izveidoju fotoblogu priekš Ububu. Tajā laikā bija visvisādi apspēlēta plīša mantiņu izmantošana, bet Latvijā nozīmīgākais bija vāveres Ilārija apspēlējums. Toreiz vēl viņam nebija sava bloga.

Tad nu man patiess prieks paziņot, ka nu ir parādījies (nu ir manis pamanīts) arī daudz maz oficiāls Ilārija blogs. Patiesībā tas ir šī mēneša radījums un ceru, ka dzīvos un spēs pastāvēt bez lieliem atpūtas starplaikiem. Aicinu visus apskatīt un papriecāties par to, ko spēj izdarīt un spēj darīt plīša mantiņas. ;)

P.S. Reklāma nav apmaksāta.

P.S. 2. Ububu nav atjaunots tikai tāpēc, ka man aptuveni mēnesi nebija iespējas piedarbināt savu fotoaparātu... Nu tas ir izlabots un drīzumā viss būs ;)


Komentāri:

Ilaarijs @ 30.12.2007. 13:39

Paldies par popularizēšanu ;)

Par tām muļķībām es pasniegtu nedaudz savādāk - tehnokrāti vienmēr rakstīs sava jaunākā modeļa mobiļņika dienasgrāmatu un tulkos netā salasītus sev jaunatklātos weba kodēšanas brīnumus, pokemoni - asarainu dzeju, to ka skola sux un cik Tokio Hotel ir foooooršiņi, un kad parastajam cilvēkam piegriežas to visu lasīt, tad viņš var iegriezties pie manis pasmaidīt un varbūt diena nebūs tik sabojāta, vai ne?

koko @ 29.12.2007. 09:53

Post, kamēr jūties kā bērns, tikmēr esi bērns. Tiklīdz jūties kā pieaudzis, tā uzreiz Tu paliec pieaudzis. Kā teiktu Ērikonkulis: "Vecums ir tikai skaitlis, bet cilvēks ir tik vecs, cik viņš vecs jūtās!"
Jūtos jauns un man tās nešķiet kā muļķības!

post @ 29.12.2007. 09:28

WTF... Visi ar kaut kādām muļķībām nodarbojas.

Gastonz @ 29.12.2007. 08:32

Ububu var droši atbraukt arī pie manis ciemos :D

Melnā Mamba @ 29.12.2007. 07:43

ai, tā taču vāvere...Jautaisa man blogs par kādu čūsku un jāsafočē cilvēku sejas viņu netīšām atrodot...

koko @ 29.12.2007. 06:38

Man tas dizains jāsagriež :D Nav spēka tam saņemties, bet kaut kad būs ;)

iivs @ 29.12.2007. 05:16

a kad tu soliijies to dizainu konkursa uzvareetaaju uztaisiit Ububu? :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.